-
Eminem je best
Eminem je nejvííc kořeň..je to prostě rappovej král...nej rapper on the world...jeho film 8 Mile je BEst *14* a on taky..je klááásnej *14* *14* *4* -
-
Re: Eminem je best
jo to máš pravdu ten filmík zbožňuju sem do toho celá hotová...a emineme si kráásnej fak jo... *14* *14* *14* *14*
-
-
jo??emineme chytim te
nejlepsi je!!!a ne protoze ty pisnicky posloucha celej svet ale protoze je bilej mezi cernejma a je mezi tema nejlepsima "cernejma" joooo no to se nezapre on byl je a bude nejlepsii!!!a ten hlas nema nikdo ani z casti podobnej jooo a vy dementi si do neho rejpnete zavist je kurevska mrcha co?:) *1* -
kanec
slusnej typek *5* -
em
eminem má perfektní videoklipy a 8 míle je to nejlepší co mohl vydat *14* -
Eminem
I Love Eminem *14* *1*
Nejlepší song LoseYorself tu žeru:))))) -
Eminem ?!
NJ ...
Eminem je pro mně nejlepší raper na světě.Teda docela mně dostalo,když už nevydává žádné new songy a ani žádné new cedlo ! *9*
Nebo kdyby aspoň měl new cd s D12 !
Ten asi už skončil ! *9*
Teda ...
Já ho za vzor mám pořád !
Nic se na tom nemění,protože jeho písničky nám zůstanou ...
I když pochybuju,že někdo za 20 let bude vědět,že nějaký Eminem byl ! *9*
Pro mě je,ale na vždy !
Eminem forever ! *14* -
Eminem vs 2Pac
Eminem je dost good rapper.Je to muj druhej idol hned po 2pacovi ten byl mnohem lepší!!! -
-
Re: Eminem vs 2Pac
já moc ' 'ema nemusim ale tupac je nej!stihl za 25let víc než vyjebanej em ten leží u PC a valí si špeky!! *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Eminem vs 2Pac
eminem je nej jak se ti nelibi tak......*14* *14*
-
-
BEST
je prostě nejlepší raper na celim světě a nikdo se mu nevyrovná *1* -
Eminem i$ tHa BeSt!!
Eminem je proste NEJ!! A vzdycky bude!! Je takovej jaky "JE" je to proste BOREC!! Dokazal toho v hip hopu hodne!!! Ikdyz je bilej, fanousci ho maj radi, protoze chapou o cem rapuje! A nezalezi jestli je bilej nebo cernej ziskal si proste respekt!!! -
em
eminem je ten nejlepsi zpevak a rappr kterýho sem kdy slisel a vydel a ti kteri se jim nelibi tak at natyhle stranky nelezou pitomci!!!!!!!!!!!!! *5* *4*