Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eminem je best

Eminem je nejvííc kořeň..je to prostě rappovej král...nej rapper on the world...jeho film 8 Mile je BEst *14* a on taky..je klááásnej *14* *14* *4*
    • hanicka.2008

Re: Eminem je best

jo to máš pravdu ten filmík zbožňuju sem do toho celá hotová...a emineme si kráásnej fak jo... *14* *14* *14* *14*
  • jo??emineme chytim te

nejlepsi je!!!a ne protoze ty pisnicky posloucha celej svet ale protoze je bilej mezi cernejma a je mezi tema nejlepsima "cernejma" joooo no to se nezapre on byl je a bude nejlepsii!!!a ten hlas nema nikdo ani z casti podobnej jooo a vy dementi si do neho rejpnete zavist je kurevska mrcha co?:) *1*
  • kanec

slusnej typek *5*
  • em

eminem má perfektní videoklipy a 8 míle je to nejlepší co mohl vydat *14*
  • Eminem

I Love Eminem *14* *1*
    Nejlepší song LoseYorself tu žeru:)))))
  • Eminem ?!

NJ ...
    Eminem je pro mně nejlepší raper na světě.Teda docela mně dostalo,když už nevydává žádné new songy a ani žádné new cedlo ! *9*
    Nebo kdyby aspoň měl new cd s D12 !
    Ten asi už skončil ! *9*
    Teda ...
    Já ho za vzor mám pořád !
    Nic se na tom nemění,protože jeho písničky nám zůstanou ...
    I když pochybuju,že někdo za 20 let bude vědět,že nějaký Eminem byl ! *9*
    Pro mě je,ale na vždy !
    Eminem forever ! *14*
  • Eminem vs 2Pac

Eminem je dost good rapper.Je to muj druhej idol hned po 2pacovi ten byl mnohem lepší!!!
    • Re: Eminem vs 2Pac

já moc ' 'ema nemusim ale tupac je nej!stihl za 25let víc než vyjebanej em ten leží u PC a valí si špeky!! *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: Eminem vs 2Pac

eminem je nej jak se ti nelibi tak......*14* *14*
  • BEST

je prostě nejlepší raper na celim světě a nikdo se mu nevyrovná *1*
  • Eminem i$ tHa BeSt!!

Eminem je proste NEJ!! A vzdycky bude!! Je takovej jaky "JE" je to proste BOREC!! Dokazal toho v hip hopu hodne!!! Ikdyz je bilej, fanousci ho maj radi, protoze chapou o cem rapuje! A nezalezi jestli je bilej nebo cernej ziskal si proste respekt!!!
  • em

eminem je ten nejlepsi zpevak a rappr kterýho sem kdy slisel a vydel a ti kteri se jim nelibi tak at natyhle stranky nelezou pitomci!!!!!!!!!!!!! *5* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit