Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

proste je krasnej-a ma super texty a vubec pisnicky a jak ho lidi odsuzujou tag na to vubec nemaj pravo....nic o nem newi!!!
  • eminem je třída

Eminem je nejlepší raper ze všech!!! *5*
  • Perfektní

Od eminema se mi líbý vše je fakt dobraj na tom se snad všichni schodneme *15* *5*
  • Proč!?!

Víte že eminem chce skončit!? Chce se starat víc o rodinu, já nesouhlasím prece nemůže sklamat fanoušky?!!! napište svůj názor *9* *9* *9*
    • Re: Proč!?!

nevim nevim ale myslim že nepřestane... *5*
    • Re: Proč!?!

to je velká škoda kdybi skončil *14*
  • ???

Neví někdo, proč se v jeho textech objevuje Slim Shady? Nějak si to s ničím nedokážu spojit... *9*
    • Re: ???

Slim Shady je stinná stránka eminema. Slim shady vlastně uráží či si vyřizuje účty s jinýma, co sou proti emovi či mu něco udělali (třeba někdy naráží na svou matku). Jak můžete slyšet v The real Slim Sahdy nebo MY name is. *5*
  • EMINEM

EMINEM je nejlepší rapper na světě, největší respekt pro Eminema a i pro jeho skupinu D12. Eminem je prostě bůh rapu. *3* *4* *3*
    • leti

Re: EMINEM

máš mou plnou podporu *3*
    • Re: EMINEM

Máš naprostou pravdu *5*
  • Eminem

Tajiten slepičák není nejlepší zpěvák na světě vy to říkáte jen pro to že ho máte rádi.Jo je to frajer písničky má dobrý,ale srandu z Michaela Jacksona si dělat nemusí.Jackson toho dokázal tak stokrát víc než Eminem a je dobře že Jackson koupil práva na jeho písničky.Nojono Michael je prostě třída *14* *14* *14* !A Eminem taky nemusí pořád ukazovat tu svojí slepičí prdel.
    • Re: Eminem

Michaela Jacksona nepoznam ale Eminema nemusiš uražať. Eminem je boh Rapu, je to už ras tak a ty to nezmeniš. Eminem počuvam aj ja a podla mna je najlepsi a nie len preto ze ho mam rad.
    • Re: Eminem

Všimni si, že ty tu říkáš, že budeme Eminema hájit proto, že ho máme rádi a sama tu básníš o Jacksonovi, což je podle mě zakomplexovanej idiot a pedofil, kterej má místo xichtu nějakou silikonovou masku... Ale to je poze můj názor a pokud ho máš ty ráda, fajn, já ti to neberu, ale piš si to na diskusi Jacksona. Tohle fanklub Eminema!!!(Ti co umí číst mají výhodu.. *3*)
  • eminem

proste nej nej zpěvák,co dodat?
  • cau

mate nekdo re-up to nove cd
    • Re: cau

Re-Up mam doma original je na nom 22 piesni
  • Idiot!

Poslouchat ho je ztráta času! Vlastně co je hip-hop? Háá takovej nepovedenej pokus o hudbu x) Jestli se to dá nazvat hudbou! Stop,Anti Hip-hop! (tady je tak nedostatek smajlů)!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit