-
eminem je nejlepší
eminem se líbí lidem díky tomu že má hodně poslouchatelný písničky, myslim že dobrý instrumentálky jsou velkym základem úspěchu atd. jinak našla jsem novou fan stránku o emovi je a je celkm fajn jsou tam skoro denně aktualizace na www.emminemworld.xf.cz. Eminem forever :-) a zdravim všechny emovo fandy :-) mějte se hezky *14* -
Eminem je nejlepši *4*
-
Nelly:A na koho si jako hraješ? Buď jako naopak rád(a),že ho aspoň neodsuzujou nebo nenávidí-ty se snad nemaj cpát,ne?Víš co,nadávej jenom na ty,co ho nemají rádi,a ne na ty,co ho rádi mají,ať už jeho texty,nebo jenom jeho...já zbožnuju jak jeho písničky tak jeho, a všechno,co se jeho týká.....
-
Eminema jsem dřív nemusela,ale až teď jsem se do něj fakt totálně zbláznila..Je naprosto úžasnej a ty jeho skladby taky. *14*
-
Lidičky, Eminem se sice chvíli choval do své ulity, ale pro mnoho lidí i pro mě je to fakt cool týpek... *14* *5*
-
eminem je good!a lituju ho rozvadi se,zastrelili mu kami....no hruza *9*
-
Chudák Eminemova dcera, když se asi budou s Kim rozvádět. Jinak je Em fajn.
-
Em je nejhezčí a nejlepší
Em je boží je to nejhezčí chlap na celým světě.......já ho prostě miluju!!! *14* -
*14* EM....Je nejhezčí a nejlepší!!! *14*
-
Eminem
EMINEM je nejlepsi raper na svete dos mrte hodne se mi libi jeho songi proste je SUPER *3* *3* *3* *3* *1* *4*