Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kam ten svet speje

pro Blondyna94: Hele mala rada....nejdriv se nauc cesky( kdyz je ze z a ne s), no a az se to naucis, tak se muzes pokusit o nauceni zakladu anglictiny a napsat Eminemovi na jeho email nebo neco *5* tady ti rozhodne neodepise *1* *13*
  • Eminem je můj miláček,chápu ho ........

Eme hrozně si tš vážim jako osobu + si fagt nejlepsi raper na světě ....tvůj refrén vyniká nad ostatními chtěl bych se s tebou setkat mám tě moooc ráád ,mam fšechny tvý ceda si proste jednicka ,klobouk dolu pred tebou co konas a este doufam ze budes konat....!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • mocinky moooooc miluju EMINEMA a jeho písničky *14* *14*
  • Čus emineme už od první chvíle co jsem slyšeltvou první píseň jsem zjistil že jsi největší frajer na světě z bílich raperů držim ti palce a nikdy toho nenech ať mám co poslouchat jsi prostě borec nikdo na tebe nemá zatim se měj zdarec parec. *3*
  • Proof je mrtvý.... *9* Byl postřelen *9* Chudášek
  • Shady drž se,i když byl včera v Detroitu zastřelen tvůj kámoš Proof z D-12....nemůžu tomu uvěřit!!!!!!! REST IN PEACE,PROOF....
  • emouš je nejlepší
  • blondyna94:Ha ha ty seš asi fakt blondýna co?Jo on tu určitě chodí a na 100%ti odepíše....
  • JSEM FANDA EMINEMA
  • milaček

ahoj muj milačku mam každej tvuj plaka a každi tve cedečko kdyš to nemam tak jsem k zabiti a nebo k nakopnuti ale chci abys mi napsal................ *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit