Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČAU

EMČA JE FAK SUPER!!!!!!!
  • zlato kaj si

mas e-mail Mino Harkerova
  • Emik

Eminem je nej,protože není růžovej.Eminem můj idol jest,k nikomu jenému nenecham se svést protože on je best!!!
  • miluju jeho písničky a je to ten nej zpěvák a raper co sem slyšela a viděla!!!tak hodně štěstí a at ti to dloooooooooooooooooooooouho vyrží!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa pa a přijed někdy do čr budem se těšit pa
  • Pro Eminema

Eminem je ten nejlepší človíček na celé planetě!!! Je to nejlepší raper a největší borec!!! Miluju jeho písničky a zaujala mě písnička z novýho alba Encore - Mockingbird ... Eme ať ti to dlouho vydrží jsi nej. ! Miluju tě!
  • http://www.eminemlounge.com/index.php?id=eminem/vi deo Dost dobrý videa....Eminema poslouchám dost dlouho a je to ten nej Raper a člověk na světě....Doufám že nekdy přijede do ČR
  • Nezdá se vám, že nás je dost málo co poslouchají Eminema? Nejsem schopná najít jeho cd, ani stará vydání. A dost lidí myslí že su hodně divná holka kdýž ho poslouchám
  • eminem

Eminem je prostě hustej jako prase ! Nejlepší raper na zeměkouli!!!!!!!!!!! Poslouchejte ho a žijte jako on!!
  • eminem

eminem je Nej zvlast kdyz s nim zpiva 50 cent sou proste nejlepsi raperi
  • eminemek

Já ho naprosto zbožnuju!Mám ho ráda hlavně proto,že ten člověk je osobnost je to vážně někdo a je mi líto čím vším si musel projít.Má tak krásný písničky, že se to ani nedá popsat,on ví o čem rapuje a nedělá to jen proto,aby tam vůbec nějakej text byl, jako hodně zpěváků.To co říká dává smysl, i když to hodně lidí zatím nepochopilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit