Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ( . )( . )

mas e-mail Mino
  • killerovi

Tys to nepsal do in. diskuse to bylo do sešitu matiky že :) a jestlis to myslel vážně tím hůř. jesli sem ujeta?? no možná ale soudy přenech rači lidem co mě znají trošičku lip než ty Tak se měj a někdy zas něco napiš
  • noob

to ale nebylo v internetove diskusi ja jsem to myslel vážně:)a ujeta si ty :-)
  • turkovi

:) když někdo v internetove diskusi nabídne ferovku tak mi to přide važně ujete..
  • Pro SAMANTHU

Tak to toho typka moc dlouho neposlouchas,kdyz vyjmenujes 3 jeho /novy/ pisnicky...Ale neber to tak ze proti tobe neco mam,me se taky libi...;)
  • mina hakerova

si muj buch ,ja se ho snazil umlicit a neak mi to neslo.souhlasim se vsim co si rekla.
  • ok beru te za slovo
  • to leila

ne to jsem řikal te mine harkerove
  • killerovi

musim přiznat že eminemovo "umění" nesnáším, ale netušila sem že někdo s tvým IQ (které vyplývá z tvých primitivních rasistických urážek) je schopen zapnout počítač. někomu se líbí Sepultura někomu Eminem ale když hip hop (nebo co je to za styl) se ti nelíbí neznamená že musíš okamžitě veřejně projevovat svou debilitu.. přeju pěkné prázdniny
  • Pre Turka

On to asi nepochopi. Nechaj ho tak, lebo ak ti zacne nadavat, tak si bude o sebe mysliet, ze je nieviem aky frajer... Kolko mas rokov?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit