Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eminem je good!a lituju ho rozvadi se,zastrelili mu kami....no hruza *9*
  • kdo neposloucha eminema jako by neexistoval
  • Tapety na mobil a ukázky v MP3

Tapety na mobil a uk8zky najdete na serveru logotip, http://www.logotip.cz/na-mobil/emin em
  • Shady Records

Král Hip-Hopu se podle mě nedá určit. Ale najde se pár raperu kteří by se mezi ně mužou zařadit. Určitě to bude Eminem, Dr.Dre, 50 Cent, Jay-Z a 2Pac bohužel už ale mrtvý.
  • d3ony

Gratulace!!

Wow.. Nic mě nemohlo praštit do očí víc, než dyž sem před chvilkou náhodou otevřel Emovo profil na Wikipedii a tam vidim, že má dneska narozky.. Zrovna (až) před asi 2 tejdnama sem zkouknul 8. Míli a idyž sem o něm kdysi občas mlel hrozný howna a vlastně sem o něm nic nevěděl, musim říct, že sem se těžce ustřelil.. On totiž neni žádnej rádoby gangsta za kterým stál od mládí bohatej otec, kterej se mu o všechno postaral, on si svojí kariéru, popularitu a veškerej svuj úspěch tvrdě vydřel a to od samýho dna.. takže za to má muj obrovskej respekt, a určitě ne jenom muj.. *3* přeju mu, abysme mu tu všichni mohli eště dlouho psát tydle gratulace k dalším přibejvajícím rokům, protože on si to fakt zaslouží a doufám, že nás eště v budoucnu zase svojí tvorbou příjemně překvapí jako už nespočetněkrát předtim.. Ale dost keců, přeberte si to jak chcete, já přeju všechno nejlepší Eme a drž se toho svýho, protože tim, že seš sám sebou dáváš inspiraci, naději a odhodlání kopici dalších lidí.. Všechno nej! *5*
  • without me

POTŘEBUJU INFINITE THE SLIM SHADY EP 605 59 28 49
  • rockstar

we made you

I love song we made you... *14* *14* *14*
  • eminem

proste nej nej zpěvák,co dodat?
  • besta

ahoj tady besta

ja eminema moc nemusim ale moc a moc se mi libi song"like toy soliders" *3* *3* *3*
    • eminemlove

Re: ahoj tady besta

mě taky
  • Hledám...

Slyšela sem v radiu užasnou pisničku od eminema ale nemuzu ji nikde najit,bo ani nevim,jak se jmenuje....zpiva tam s nejakou zenskou,ale pisnicka stan to neni...nevite nekdoo s kym to zpiva a jak se to jmenuje?je to jedna z novejsich.dekuju mocinky:-*
    • Re: Hledám...

zkus tuhle pisen Eminem - superman
      • Re: Re: Hledám...

TY POSLOUCHAS SUPERMANA? HAHA TRAPARNA
        • Re: Re: Re: Hledám...

ty si fakt nake pako...no a co?jako tobe muze byt nekde u prdele co ja posloucham a co ne...a nevsimla sem si,ze bych rekla,ze ji posloucham..a uvazuj,myslis ze bych poslouchala porad dokola jednu pisnicku???mas dost
      • Re: Re: Hledám...

ta to prave tez neni...jeste naka musi byt *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit