Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marw

Marw

eminem je borec na nej nikdo nema i 50 cent by bez neho nebyl nic...
  • je nej...!!!

Jko K Eminemovi welkej respect protože někdo kdo dokáže nasrat celej swět tak to je u mě borec,já na něm ujíždím už mrtě dlouho..prostě je nej good rapper,jako jedinej rapper získal oscara ,,jo je fkt good ,akorát mě sere že Proof je mrtwej ,jo a tky si nemůžu furt zwyknout na to jakej má eminem po Relapsu diwnej styl pohybowání na konzertech a styl oblíkání,,dříw nosil fakt jako že mrtě hadry xxL prstě prawej styl Slima Shadyho a tetka je to už něaký diwný..ale nemění nic na tom že je to můj nej,,rapper na swětě
  • Ejmii

mILUJU!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • tak to je sila

lidi ta pisnicka od eminema kim je uplne husta sem ji ted poprvy slysela me malem vyletel tlak *4* *15* *1*
    • Re: tak to je sila

u me bylo neco podobneho kamo *15* *1*
  • no to ste mi to teda moc nenandali,já nevim věřte si čemu chcete,mě je to jedno...JÁ VIM SVÝ! A nevytahuju se..
  • Jo jo jsme jí odpálkovali *1*
  • Happy B. day Eminem ♥♥♥ :) Best rapper ever! :) *14* *14*
  • 3 A.M. Videoklip HD nebo Full HD

Dobrý den,
    chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde by se daly stáhnout nové Shadyho klipy We Made You a 3 A.M.? Hledal jsem na Torrentech, ale nic jsem nenašel.
    Hlavně mi jde o to, aby to bylo v HD (720p) nebo FullHD (1080p) kvalitě.
    Díky za linky.
    • Re: 3 A.M. Videoklip HD nebo Full HD

muzes to stahnout na strance www.video mix.cz kde si to taky muzes vybrat jestli si to chces stahnout ve flv nebo v mp4 nebo v 3gp a jsou to vlastne videa z youtube ja tam stahuju porad *4*
  • Eminem

Eminem je úplně úžasnej!Strašně moc mi pomohl formou jeho písniček..Pro mě a nejen pro mě je to nejlepší zpěvák(kdo chce raper)!!!!! *14* *16*
  • diggz

Klííídek!!

Lidi, co děláte? Copak nevíte, že byly domluvený? Jasně, vypadalo to věrohodně a proto se spolu ti dva nechali taky vyfotit. Vy jste tu fotku neviděli? Celý to jenom dokazuje to, že Eminem je super herec. Fakt se těšim na ten western, co má natočit.
    • Re: Klííídek!!

jo a prosimte nevis na jaky strance je ta spolecna fotka *7* *4*
      • diggz

Re: Re: Klííídek!!

Hele, já tu fotku našel na tn.cz Dej do vyhledávače Eminem a je to někde pod tím videem z předávání, kde se to stalo
    • Re: Klííídek!!

taky nvm co tady řešej já sem jim to taky psala že to bylo hraný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit