-
Je hodně dostdobrej týpek *13* a dobře rapuje a rád se na něj dívám a poslouchám je ho písně
-
dsfdsf
má novou písničku kerá je na nějakym mixtapu,nevim na čí už,jmenuje se crack a bottle a je to pecičkaaaaa....nový cd relapse vyjde ted nekdy,neni ještě oficiální datum páč se to zas posunulo...ale každopádně eminemovo relapse a fiftyho before i self destruct budou nej desky roku...jako dycky...FUCK WEST,WAYNE,FAT JOE FUCK HATERS FUCK ČR adio rapeři:D a eminem nefetoval měl nemoc jater,byl závyslej z prášků na spaní,vy fetujete prášky na spaní?to ste moc genksta:D -
-
Re: dsfdsf
Nedáš sem prosím nějakej odkaz na ten song?
-
-
Snažím se být stejně jako Tomáš Ortel a Ondrej Ďurica nejen už upřímný, ale i čestný a pravdomluvný, a velice (ne)tolerantní a radikální v názorech, své názory tu hodně a vždy rád osobně vyhrocuji, a právě tahle infantilně předpubertálně nesmyslně užvaněná nelidská žumpa zvaná Eminem mě už sr.. skutečně nebude. Prosím o lajk než... vždyt víte než jsem nebudu moci se svým I.D na I.D zkratky jako že na invalidním vozíčku pak psát proč se ptáte. Ale naštěstí je tu nezisková organizace PDZ, která naštěstí má moc pěkně naježené sociální pečovatelky. I ta americká žumpa zvaná Eminem by ji také už potřeboval... ale no to snad? Anebo se tu už rovnou tu pověsme na osobnostech na Kříž se svatozáří a odpouštějme pak té žumpě, také řešení.. kde tu prosím moc najdu ,,také" naježeného smajlíka?
-
Přehnal jsem, omlouvám se, už to tu psát raději vubec nebudu!!
-
Ahoj lidi právě jsem z netu stáhla záznam s konceru....trvé to 1hod. a 19min...Je tam Eminem ,Ice Cube Dr.Dre a Snoop doog....tak jestli to chcete tak mi písněte na mail a já vám to pošlu Miluju Marshalla a na tom videu jde vydět že má dobrej smysl pro humor a nuda s ním asi nebude *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1*
-
-
Re:
no ze snim neni nuda jde uz videt na tech klipech !!! uletak proste *14*
-
-
Ta jedna Ubohá rapperská žumpa!🤮 Naštěstí je po smrti, spadnul v Americe do kanálu😂
-
borec
ahoj lidi jak se mate eminem je nejlepši borec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
*3* *3* *3* -
em
uz se vazne moc tesim na relapse...chci aby bylo jeho nejlepsi, taky sme na nej cekali hodne dlouho..snad to je tim ze si na nem daval hodne zalezet *5* -
Eminem je hustej
-
8 mile
lidi o cem je ten film please mohli by ste mi to sem napsat thanks *4* -
-
Re: 8 mile
vžĐyť to máš´rovnou na osobnostech!se koukni a tam máš ten popis!!!! *1* *3*
-