-
...
Jediný rapper, co se dá poslouchat. Rap mě jinak vůbec nezajímá a ani ho nemám ráda, ale Eminema si poslechnu ráda. *4* -
Eminema tiež nemusím
-
-
Souhlasím s tebou a díky moc Luky a promin mě mé některé komentáře jestli se tě v něčem nepříjemně dotkli, ještě jednou promin nemohu jinak než se ubýrat cestou nekompromisní a svérázné kritiky, nelze přece jen nekriticky zbožnovat a obdivovat, musí bít trochu toho kritického myšlení nemyslíš?
-
-
V pohode
-
-
-
...........
Eminem je v t-music chart 3. tak hlasujte dál, třeba dá i 1. ;)
t-music.cz -
pochvalek
pecka raper Eminem nejvice nej proste pecka raper ani vislovit to nejde pecka jojojojojojo ad jede dal :) -
Swině vyjebaný rapperský at všichni do
jednoho konečně chcípnou!!! Všude těch hnusných rapperských zmrdu už je
dnes moc!!! Zmrdi rapperský!!!
-
Pre Turka
On to asi nepochopi. Nechaj ho tak, lebo ak ti zacne nadavat, tak si bude o sebe mysliet, ze je nieviem aky frajer... Kolko mas rokov? -
Všechno nejlepší *14* *14* *14* :* :* :*
-
em
eminem má perfektní videoklipy a 8 míle je to nejlepší co mohl vydat *14* -
Další ubohý rapperský žvanil. Slim ako Slimák a Shady ako Šejdíř. Fuj je mě z jeho písniček na zblití🤮🤮🤮🤮😉
-
Upřímný, čestný a pravdomluvný jsme tu já a snad také Ondrej Ďurica a Tomáš Ortel a ne už tahle lidská žumpa, tenhle nesmyslný ubohý rádobyžvanil, tahle americká žumpa.. bože muj co vám to ta MTV a Očko dnes nesmyslně marketingově hudebně prumyslově tlučou do hlavy za samé ubohé podřadné ,,show" nesmysly?, to se skutečně nedá jakkoliv poslouchat, už přehlížet ani tolerovat... jsme v tomhle státě všichni asi rádoby americký chudáci, také už americký chudáci... ne jsme asi slepé a tupé ovce MTV, Očka a dalších TV kanálu... Eminem? Nemuzikální žumpa, ubohé lidské dno, pro lidi s tolik podřadným hudebním vkusem. Netahejte laskavě nám ty ubohé a podřadné nemuzikální hudební nesmysly z nějaké vysoce komerční šoubyznistické MTV z USA už k nám doté krásné zlaté Evropy..