-
kdo to je?
Hele nevíte s kým zpívá We made you? Ta ženská *7* -
-
Re: kdo to je?
když si sjedeš o pár příspěvku dolů tak se to dozvíš;)je to Charmagne (www.charmagne.net) -
-
Re: Re: kdo to je?
thank you!!!!!!!!! *3*
jinak Em je mega týpek. mám je s Fredem Durstem nejraděj
-
-
-
lisa
hej nevíte jak to "eminem" vzniklo? -
-
Re: lisa
M&M -> MandM -> Eminem -
-
Re: Re: lisa
Trošku bych tě poupravil, když dovolíš. To M&M bylo původně Emenem, ale pak ho zažalovala společnost, co vyrábí bonbony M&M a on si to změnil na Eminem. Třeba na Soul Intent je ještě Emenem. -
Re: Re: lisa
podle úsloví Eminem tě nemine ! *15*
-
-
-
eminem
kazdej spevak je jinej. nemusi byt podle vas slusnej opcas z nas vipadne to spatne slovo eminem je proste hustej upa ho zeru kazdej mame nejoblibeního herce nebo zpevaka a nebo rappera ja si mislim o eminovi jen ti nejlepsi veci proste umi spivat i rappovat a jeho film 8 mile je fakt husta ale ty kluci by ho tam nemuseli tolik buzerovat. a holky nemusi te ho urazet on zato nemuze jakej je mnel hrozne detsvi mnel malo kamaradu a hodne se stehoval chudak *9* ale ja ho upa zeru mrte *14* *14* -
-
Re: eminem
Když nevezmu v potaz slang apod. tak mi tu zbývá tohle: "zpěvák, občas, vypadne, myslím, ty nejlepší věci, zpívat, nemusíte, za to, měl".. podle těch chyb tě tipuju na zvláštní školu.. nechápu, jak můžeš někam psát.. bych se styděl za to... Jsi urážkou Eminemových fanoušků.. nauč se prosím nejdříve psát.. *3*
-
-
právě vznikl nový projekt "EMINEM V ČR" !!!!!!! Určitě koukněte na web www.eminemvcr.cz ;-)
-
-
Moc ráda bych šla ale nemohu sehnat vstupenky pro dva lidi
nevíte někdo kde je sehnat prosím moc moje dera ho poslouchá už
dlouho teď bude mít narozeniny nic jiného si nepřeje než jí na *9* *9* *10* *10* *9* *13* *9* *8*
-
-
Milášek
Můj miláček,já ho žerůůůů *14* -
-
Re: Milášek
ja ho taky obdivuju eminem je nejlepsi
-
-
wse nej
wsechno nej.love you Eminem -
E
Tohle fakt tak sladkej, roztomilej, talentovanej šukázní chlap!! Mg z něho nemužu... *14* Úpo NEjlepšejší *14* -
eminem
jujj dneska ma moje laskica norezeniny juuujjj kraska moje skoda ze neni aspon o 20 let mladsi no,,ale happy brithday b-rabbit!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
snad už konečně tu komentuji slimáckého šejdíře doufám naposledy, je to škoda slov. Nemám rád lehkomyslný najivně ještě infantilní a pubertální nesmyslné žvanění v hip-hopu, všechno to falešné a prolhané povrchní rádoby přátelství kolem toho, všechnu tu nic než už násilnou manipulaci druhými lidmi a využívání a ponižování dustojného života druhých lidí a všechny ty prolháné hip-hoperské sexisticky urážlivé a vulgárně jen užvaněné prázdné rádoby slangové ubohé kecy a silácky slangové řeči, ty právě prázdná slova o nějakém rádoby skutečném už přátelství, tyhle slavní hip-hopeři jsou ověšení zlatými řetízky a drahými značkovými hadry, kterým teče šampanské vždy proudem mužou slavit kolik peněz na tak podřadném a nemuzikálním hudebním vkusu u druhých mladých lidí ještě nejvíce uspěšně vytřískají, tyhle rádoby přátelé co všem už slušně nenabízejí, ale jen jim vždy osobně nutí kouřit marihuanu, snad protože to jsou ve společnosti druhých lidí největší namachrovaný namyšlený najivní frajeři, který jsou tím ve společnosti udajně pro druhé ještě ,,in". Znám hodně romských hip-hoperu, kteří bohatnou a zbohatli tolik na sociálních dávkách a na svých přídávcích pro děti, o které se ani nestarají a nikdy se o rodinu skutečně nestarali, jsou to ve skutečnosti největší chudáci, ubožáci a nevychovaný zmetci ve značkových hipáckých hadrech, kteří častěji nemají už žádné hranice a zábrany v chování, už žádný respekt k autoritám, jsou to jen obyčejní mladiství delikventi a nic než případný kriminálníci, kteří si jen vždy nejčastěji rádi tolik hrají asi už na pouliční rádoby gangstery či co raději už nevím, myslí si že jsou tím největší králové, že jsou tady pro všechny king, to je ovšem ten jejich největší omyl, na každého hip-hopera ještě tvrdě doufám že policií i druhými lidmi už zvláště skálopevnými rockery dojde až zase nejčastěji budou řídit auto pod vlivem marihuany a jiných drog. Nemám s nimi žádné slitování, zavřel bych je za to bud do kriminálu nebo někam už do nápravného výchovného ustavu kam většina z nich se z vlastní zkušenosti domnívám už patří. Jsou i výjimky, ale málokdo z hip-hoperu není falešným člověkem, a tolik jen marihuanovým vygumovaným fetákem, lehkomyslně najivně už prolhaným rádoby přítelem, rádoby gangsterem a apod... vím to nejlíp z vlastní zkušenosti, nepřehlížejme, neignorujme to a netolerujme to tolik už ve společnosti.
-
Happy Birthday
Všechno nejlepší Eme *14* *14* =* =*