-
P3eminemka-heh ta už se neozve.....To jsme jí to nandaly co? *15*
-
nwm
eminem je nej neznam lepsiho rappera nez je on 50 cent mu nesaha ani pokotníky... *5* -
-
Re: nwm
přesně *3*
-
-
EVIBADY 313PČ HANDS AP MADAFAKA FALO ME
-
Em je nejlepší ze vsech a Obie hned po nem!!!ale myslim ze s tim tapetovanim nemusite přehánět *3*
-
eminem
Je to dobrej týpek až na to že je rasista.Jeho poslední klip je docela dobrý ,ale mohl by bý trochu delší.Je škoda že má tak málo těch klpů. *13* *5* *9* -
Hlasujte pro Eminema s Rihannou v hitparádě na http://viscovim.blog.cz/1402/top-9-08
-
Zehry:tyvole proč jsem píšeš jeho životopis? To snad ví každej!!! A sladouš neni,on je sladkej!!!!!! Sladouši jsou akorát tak náký teploušský skupiny... a to je jasný že Em je samí nej.... pro mě bude pořád králem všeho...... *14* *14* *14*
-
eminem
ja tě miluju a si tak užasnej si moje zlatičko mam tvuj každej plakat a kdyš ho nemam tak brečim nebo se vstekam *14* ja tě miluju jmenuju se tereza baličkova *3* si anděl *4* -
Eminema poslouchám od 5-ti let sám taky rappuju aje prostě nejjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
je super
tak musim řict že jednou když jsem byla mladši jsem ho dost poslouchala teď už ne ale teď když vidal we made you musim řict že se mu fakt povedla a ten klip :D vždycky se na něho rada divam.. ma skvěly hlas :) a musim řict že 36 bych mu teda neřekla ani nahodou.. je prostě super mam ho rada *4*