Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čus chtěl bych jenom říct že životopis Eminema je trošku pomíchaní protože to začíná jeho děctvím a pak najednou jeho manželkou tak jsem jenom chtěl na to upozornit jenom jestli bys to nějak nesrovnal protoze ty lidi co to čtou jsou pak s toho zblbli tak jestli to můžeš nějak upravit Díky za přečteni aš to bude upravený tak to bude dokonalý.Děkuji
  • Eminem je BEST ! Je super rapper tak herec ( 8.míle) a to si představte že žil podobně tak jako je v tom filmu - chudák :( to teda musí být fakt silný, že tohle všechno překonal. V tomhle ho teda obdivuju je SUPER *5*
  • Je to ten nejlepší raper kterého znám fakt super.Jeho klipy za to stojí nejsou to takový splátaniny jako ty český prostě u nich se musíte zamislet. Je vážně skvělej. *4* *3*
  • wenca

ma tady nekdo 8 mile kdyby jo tak mi piste na mail pls
    • Re: wenca

Ja znam stranky!
  • marshall bruce

vim ze to je smesny ale ale chtel bych bytjako on vsichni rikaji ze je debil ale pritom si neuvjedomuje ze mel tezkej zivot takovej kterej si nedokazeme ani prestavit a jeste ze nepoznal svyho tátu podporujte ho pls *9* *9* *5*
  • fuck of eminem!!!!!!!!!!

to co som uviedol v nazve hore!!! *3* *5* *1* *5* *8*
  • Nej

Eminem je uzasnej zboznuju ho lowe *14* je to nej raper rozhodne je lepsi nes 50 cent
  • EM=NEJ!!!!!!!!!!!

Eminem byl,je a bude pro mě napořád nejlepší a nejkrásnější.....!!!!!!!!! Nikdo na něj prostě nemá!!!!!!!!! To co on dokázal,nedokáže nikdo....... a ti co ho odsuzují,jsou... *9* *16* *8* *10* .... Eme miluju tě.... *14* *14* SI BŮCH!!!!!!!!!!!
  • dofman5

nwm

dřif jsem taky poslouchal metal aji tet si ho nekdy poslechnu ale hip hop se mi libi víc...
  • top.avrilka

hmmmm

WE MADE YOU-THE BEST SONG

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit