Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuze??

No tak za 1) všechno nejlepší Eme :)

2) Četla jsem tady tu diskuzi, a zůstala jsem jenom stát s otevřenou pusou.. Já si myslim, že Recovery je nejhezčí deska s Eminem Show, kterou kdy vydal. Budu upřímná, mně se prostě moc nelíbí Slim Shady a Marshall Mathers LP... Taky jsem tady četla názor, že byl Em před 10 lety lepší rapper, ale lidi, vy vůbec nepřemýšlíte... Emovi bylo 28, člověk se stárnutím vyvýjí a mění se mu názory a mění se celkově. Mně se na tom lepšího nic nezdá (na těch starých deskách). Byly tam úžasné a smysluplné songy jako Stan a nebo Sing For The Moment, ale Em už není žádný puberťák. Je to otec, a je dobře, že si to už po těch letech uvědomil. Třeba You´re Never Over z Recovery, to v sobě má takový nádech jeho nového života, a chuti pokračovat i přes různé bolesti, které mu osud přidělil, že se s tim žádná The Real Slim Shady nemůže rovnat.

Chvíli se mi zdálo, že jediný, kde se rozvíjí je tady Em, všichni ostatní mi připadají, jakoby byli ještě 10 let zpátky.. Prostě to berte tak, že Em už "vyrostl", změnil se, má nové myšlenky, a my s tím nic neuděláme.

A že je Em ředovej rapper? Tak to pak nechápu co je Jay-Z,50 cent, Kanye West a co já vim, co všechno ještě existuje. Em je pořád nejlepší, a i když jsou tu i jiní rappeři, tak se jinžch zeptejte: Kdo ho z nich všech nerespektuje.

Eminem udělal obrovský skok ve vnímání rapu a změnil celý svět rappování. Nebýt Ema, tak je rap pořád jen o chudobě v ulicích New Yorku. Em z toho udělal i srandu, ale udělal i songy, ve kterých opravdu o něco jde!
    • Re: Diskuze??

Zdravím, plně s tebou souhlasím, každé jeho období mělo něco do sebe - každé jeho období je tak trochu jiná část jeho života. Teď je úplně někde jinde a poslední jeho album je skvělé (ty před tím samo taky)- fanoušci si musí zvyknout, že to co bylo před tím, už nebude a myslím si, že další jeho práce bude stejně dobrá jako doposud, jenom se vydal tak trochu jiným směrem. Nezbývá nic jiného než mu popřát spoustu sil k práci a mnoho úspěchů, hlavně v soukromém životě :-).
    • Re: Diskuze??

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • michalqadarkstarphoenixbizarre

hehe.

jou tak tohle je snad jediný místo kam sem ještě nenapsala :D fb je celej zaspamovanej větama typu: Wohou Today is the day! Eminem´s B-Day <3. On, prostě největší hvězda, nejlepčí, nejúžasnější, hot :P, prostě Marshall Bruce Mathers. <3
    • Re: hehe.

Krásně řečeno
  • jo

EMINEM je borec fandětemu neznám jiného rappera tak dobrého jako je právě on měj te k němu úctu *16*
  • Je fakt že ho taky žeru je dobrej hezkej......ale nenadávejte a nekritizujte ho.Každýmu se přece líbí někdo jinej,no nemám pravdu.Nikdo ti přece nekritizuje tvoje idoli.P.S Gotta si kritizujte jak chcete.čauky
  • ...

proste je krasnej-a ma super texty a vubec pisnicky a jak ho lidi odsuzujou tag na to vubec nemaj pravo....nic o nem newi!!!
  • MRZIMO HRVATEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!SRBI
  • mathers

,,

jojo, to jo.
    Upřímně normálně drbárnu jako je BRAVO nečtu, ale dneska jsem šla kolem trafiky a tam mi do očí praštil titulek:
    Justine Bieber : "Jsem lepší než Eminem"

nebo porazil jsem Eminema nebo něco v tomhle smyslu. udělala jsem vyjímku a koupila si to a oni to berou, že když dostal víc cen AMA takže je lepší?! to mě naprosto šokovalo..
    • Re: ,,

Ty jsi z toho poslouchání eminema asi totálně vypatlaná. Ježišmarja, když napíšou "porazil jsem eminema", ta tím myslí, že ho porazil jen v těch cenách, to se nemyslí, že je celkově lepší. Mě Justin Bieber baví, ale nejsem do něj magor, ale i tak si myslím,ž e je mnooooooooooooooooohem lepší než eminem
    • TO VŮBEC

tak to vubec eminem se nemuze vubec s bibrem srovnavat......a kdyby nahodou jo tak je jednoznacnym vitezem EMINEM *4* *4*
      • Re: TO VŮBEC

eminem je o hodně lepčí než Justin Bieber taková holčička hnusná slizská je ten JB fůj je mi z něj na zvracení!!

Eminem ví o čem rap je....ví o čem má dělat texty....je to nejlepší raper....Respekt.....:))

No jo no..........co na to říct, ale my fanoušci Ema víme, jak na tom je. A co se týče Bíbra - na každého jednou dojde *5* *1*
      • mathers

Re: Re: ,,

už aby to bylo :D fakt že jo :/ :! ^^ . Bylo to fakt výborný jsem pak na stránky brava napsala svůj názor a ty malý pipky se tam do mě pustili :D padali komentáře : no jo muj justínek je prostě dokonalej.
        fakt jsem se tomu jejich IQ zasmála ;D
        • Re: Re: Re: ,,

Tak na ně...........jen jim dej *3* *1*
          • mathers

Re: Re: Re: Re: ,,

však jo :Dpak už mi neodepsali :/ mě zrovna tak baví se hád když mám navrch :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: ,,

*1* *1* *1*
  • eminem

Eminem je nejlepsi v rappu na svete.Na nej nakej 50cent ubec nema.Ale stratil Proofa coz mu hodne chibi a bez nej uz zadnou poradnou show jako driv asi neudela.Ale da se to poslouchat dal.Jsi nej Eme a vzdy budez *3*
  • BEST

je prostě nejlepší raper na celim světě a nikdo se mu nevyrovná *1*
  • kanec

slusnej typek *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit