-
king
Em e king moc ho miluju laskoooo jsi nwj Marshalle...jsi the best brouku!!!!!!!!!! I LOVE YOU -
Je to prostě největší borec při jeho písničkách usínám má stažený jeho fotky na face a v mobilu prostě borec a nikdo mu to nevezme a je jedno jakou má minulost
Záleží na tom jak je na tom teď -
Pitbull a Eminem jsou fakt nejlepsí Raperi
-
marshal bruce
posloocham ho od roku 2003. *8* *5* *4* *14* -
Eminem
Emineme Ses Nej Nikdo Na Tebe Nema Tafrob Rytmus 50 cent nikdo EmInEm iS kInG Vzdycki sem chctel byt jak taky a taky jednou budu :). -
-
Re: Eminem
Musím se smát :D Srovnávat Tafroba, kterej mele o sr*čkách, Rytmuse a 50 centa vs. Ema?! Joke? *7* *1*
-
-
eminem
cernosi kteri vymysleli rap rikaji ze belosi neboli bile huby neumi rapovat.... tomu se muzu sasmat: eminej je nejlepsi raper na asvete a je bilej,je prvni ktery proslavil tak rap a ktereho poslouchaji lide co hip hop a rap nemusi... taky je prvni kdo vydelal vice penez a prodal tolik cedecek jako 5 cernoskych raperu dohromady... on je nejlepsi raper v dejinach ! a jeden z nejlepsich hrdinu vubec. -
-
Re: eminem
Nesnáším to věčný remcání, oproti bílejm rapperům.. Černoši byly sice u začátků rapu, ale to znamená že nikdo jinej nemůže? Myslím, že Eminem je mnohem slavnější než některý (i americký) černoši od rapu.. :D Je nejlepší, nerapuje o hovadinách (aspoň ne celou kariéru) :) -
Re: eminem
to máš pravdu miluju ho akorát když jsem zjistila že se narodil v roce 1972 a je mu 38,tak jsem málem dostala mrtvici. na tolik EMINEM teda nevypadá, já kdybych to nevěděla tak bych ho typovala tak na 25!!! *14* *14* *14*
-
-
Emoušek
Eminem je nejlepší raper kterého znám spolu s 50Centem.Vůbec nechápu jak ho někdo může nesnášet. Je prostě NEJ. Strašně se mi líbí. A jemu a Kim to strašně přeju. *14* *13* -
Kenny
Eminem je nejvetsi frajer kteryho znam je u me nebezpecnej typekk !!! -
-
Re: Kenny
:D:D:D jo to jo nebezpečnej týpek!! respect!! :D:D:D STE TAK UBOHÝ DĚTI
-
-
kika:Ha ha ha ty jseš tak vtipná...To by dokázal říct každej že má tetu v USA a že se z Marshallem zná osobně.....byla jsi na jeho svadbě?A jak to je s tou jeho výškou(říká se že měří 172cm a taky 177cm tak jak to teda je?Když ho znáš tak by jsi to měla vědět ne?)...A co už natáčí ten film....Myslím ten kde bude hrát boxera....A kdo byla ta holka v jeho klipu? Hele holka jsi fakt ubohá.......Nikdo o něm totiž neví vše....vše o sobě ví jen on sám....Tak se laskavě nevytahuj.... *10* *10*
-
Je to ten nej.zpěvák strašně ho miluji a jednou si ho vezmu!!!!Ruce pryč od něho!!!!!! *13* *16*