Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jseš fakt sexy

Líbí se mi tvé písně, líbíš se mi celej. Prostě tě žeruEminemu!!!!
  • Jo jo on je strašně sexy ale zajímala by mě jeho výška páč vypadá male
  • všechno nejlepší
  • jo??emineme chytim te

nejlepsi je!!!a ne protoze ty pisnicky posloucha celej svet ale protoze je bilej mezi cernejma a je mezi tema nejlepsima "cernejma" joooo no to se nezapre on byl je a bude nejlepsii!!!a ten hlas nema nikdo ani z casti podobnej jooo a vy dementi si do neho rejpnete zavist je kurevska mrcha co?:) *1*
  • typek

Podle mě to žádná cvičená vopice fakt neni, je dobrej líbí se mi mnohem víc než kdejakej týpek z g-unit protože von dělá ten rap jinej než vostatní,všichni americký rapeři to maj skoro stejný prostě si vodvikládaj a maj ,ale eminem do toho dává něco víc než že to jen řekne a de, prostě je gud a nej cd je podle mě Encore *3*
  • zlato kaj si

mas e-mail Mino Harkerova
  • Like Toy Soldiers a smrt Proofa

Dobrý den,
    trošku nyní asi naruším tuto nepříliš duchalpnou diskusi a položím dotaz, na který mi snad někdo bude schopný odpovědět a objasnit mi tuto mou nejasnost (neznalost) okolo Like Toy Soldiers a Proofa.

Jak všichni víme, tak v listopadu 2004 vydal Shady svoji desku Encore, na které je mj. také song "Like Toy Soldiers" a v lednu 2005 vyšel tento song také jako singl vč. videoklipu.
    V tom klipu je na operačním sále zakrvavený nějaký muž, snad si myslím správně, že je to Proof a nakonec také v tomto klipu zemře, no dobře, ale to jsme přece v lednu '05 a Proofa zastřelili v o rok později v dubnu 2006, takže, co to má znamenat? Nějaká předzvěsť jeho smrti.
    Vážně nevím a moc tomuhle nerozumím, takže možná mi to někdy vysvětlí, snad někdo znalejší angličtiny.
    Děkuji za hodnotné odpovědi.
    • diggz

Re: Like Toy Soldiers a smrt Proofa

Ono to je takhle. Ten song je do češtiny vlastně píseň o tom, jak různí rappeři mezi sebou válčí. Poukazuje na smrt Biggieho, 2Paca, Big La a dalších a Eminem chtěl v tom klipu ukázat, jaké to pro rappery je, když někdo z jejich blízkých zemře, a z cela logicky si k tomu přizval člověka po Hailie jemu nejbližší - Proofa. To že byl Proof 11. Dubna 2006 skutečně zastřelen je fakt jenom krutá hříčka osudu a náhody. Ale člověk, kterej se kolem rapu pohybuje tak dlouho, jako já ví, že v podstatě každej rapper předpověděl svou smrt. 2Pac songem "When we ride on our enemies" a Biggie albem "Ready to die". Takže bůh ví...
      • Re: Re: Like Toy Soldiers a smrt Proofa

Díky za odpověď. Už se mi to vyjasňuje. ...vážně krutý osud :(
  • Prostě nejlepší ^^ Co všechno dokázal, čím si prošel, má můj neskonalej obdiv a bude ho mít navždycky *3* *3* !! Ví o čem rapuje, prostě je to KING!!! *4* *4* *14* Jeho songy mi pomohly z nejhoršího a poslouchala bych je klidně nonstop... No prostě nemám pro něj sloov...:WHEN EMINEM'S DEAD, RAP IS DEAD WITH HIM *9*
  • Ahojky lidičky.Chcete si někdo psát o Emovi?Já ho totiž zbožňuju.....On je prostě beschibnej.....Mám po pokoji všude plakáty a v přehrávači hrají pořád jeho písničky(Nejradši mám Lose Yourself)A 8Míli mám na DVD a umím ji už naspamět...Tak mi napište mail.....Ahojky všem a mír s Rabbitem
  • eminem

man eminemovu prezdivku a jsem nani hrdej jak nanic na celem svete.je dobrej....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit