Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eminem je nejlepší,prožil si svým,rapuje jen o pravdě,je to velký král :* <3 *14*
  • Lucinka♪♫

Mooooc se mi líbíííí tvůj song s Lil Waynem-No Love aaaa úžasná píseň....pořád ji poslouchám.
    A vy hnusní ....rači nic ještě jeden debilní koment a večer přesně o půlnoci k vám přijdu a zabiju vás hahahaha *16*
  • neví někdo?

zdarec lidi. Eminem je nejlepší raper pod sluncem je to prostě borec!!!!!! jooo a nevíte někdo jak má klip na ukážku toho hororu jak se menuje ten film??? moc dik
  • eminem

Eminem je fakt borec s velkym B!
  • :D

videl ste nekdo mtv movie awards ? tam eminema uplne ztrapnil jeden typek kterej mu pristal holou prdeli na hlave
    • nehg

Re: :D

sice ho ztrapnil, ale Eminem ve svým videoklipu the real slim shady dělalal na někoho to stejný
      • Re: Re: :D

JO! Já jsem si toho pak taky všimla.. :D To mu jako Borat zase dobře udělal..Bylo to přesně jako v tom videoklipu -mám prdel na tvym xichte,mam prdel na tvym xichte a jestli chces pustit musis mi dat malou pusinku- tak to bylo :D
    • Re: :D

Ježiši to bylo strašný.. :D já se směju ještě teď když to vidím.. :D jako nic proti Eminemovi,ale tohle se teda fakt povedlo Boratovi.. :D
  • Prostě to je kolík!
  • Zdravim

Eme posloucham te od 6 let,libi se mi tvuj smysl vnimani,charatktera charisma,na tebe nikdo nema,sice z toho novyho alba se mi libi jen 2 tracky ale jinak upe vsechny taky repuju uz 4roky muj sen je se stat raperem nejlepsim na svete nekdy si pripadam jako bych to mel v hlave jako ty.chtel bych te aspon jednou videt na vlastni oci a hodit z tebou rec.Z pozdravem M-Romeo z CZ.
  • eeeeeeeeeeeeeeeee

ozvěte se největšímu fanouškoj eminema na světě.vypalim cd,shanim infinite a the slim shady ep. napiš 605 59 28 49 ahoj sem z hradce kral. mam:slim shady lp,marshell mathers,eminem show,+ special edition,the singles,8mile,8mile 2 a dvd,emcore,dr.dre,50 cent , d12 devils nighta d12 world. remixi
  • eminem

eminem nieje taký ako sa na prvý pohľad zdá on je slutočnosti starostlivy a dobry otec ktory miluje svoju dcerku.on by nebol taky keby nemal zlé detctvo to je vyna jeho mami a otca aký je.ked detctve sa k detom správaju zle oni si to zapametaju a potom su take ako je on.
  • všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí i hodně lásky i to zdraví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit