Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shady je Nej

jsem dost dobrej raper... ale na Shadyho prostě nikdo nemá kam se hrabe třeba fifty, snoop dog, akon nebo 2-pac... Shady 4ever
    • Re: Shady je Nej

OMG! TO NENI SHADY ... TY NEVIS ASI CO TO JE TO MAS JEDNO! TAKY NEJAKEJ NOOB
      • Re: Re: Shady je Nej

čau bracho *16*
    • eminem jeprostě super ať si o něm myslí lidi co chcou hodně sem oněm četl a jeto hrdina můj vzo r tak čus a poslouchejte Eminema*3*

wathy di se vycpat de vidět že o eminemovinic nevíš je totáolně dobrej raper a je muj vzor tak ze di vycpat s Shady se navyrovnyeminemovi myslisi co chceš ale nemáš *13* pravdu čus
  • ja ho mam ze vsech nejjjjjjjjjjjjjjjjj *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Eminem je nej

The best raper is Eminem,mno eminem je prostě nejlepší raper jakýho znám,jo a taky ví prostě o čem zpívá,prostě to s ničím souvisí z jeho života,prot ho poslouchám,ale nejen proto prostě je to nej raper!!A taky mooooc pěknej!! *1* *1* *14*
  • 4evercharmed

borec

není co říct...je to prostě borec *14* *3*
  • ja sem se snim setkal v americe new arrku a je to muj stryc a davam cestne slovo k bohu!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Tak to radši tomu Bohu žádný slovo nedávej.
  • Emousek to je strasne sexy corinek,kterej navic dela skvelou hudbu,a to co obdivuju fakt dost je,ze i presto,ze nemel rodinny zazemi se vzchopil a je tim,cim je!A spousta holek,ktera napsala ze je nadhernej atd.atd. Ma URCITE PRAVDU!je KLAAAAAAAASNEEEEEEJ!
  • Nej

eminem je ten nej RaPeR a nikdo iny rad bych šel na nejaky jeho konecrt *16*
  • Vše nej Pane Bože 

• Všechno nejlepsi
  • Máš naprostou pravdu je nádhernej.Jestli chceš napiš mi na mail Shadynka@atlas.cz a já ti pošlu fotky z internetu který se jen tak nevydí.Tohle platí pro všechny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit