-
killerovi
musim přiznat že eminemovo "umění" nesnáším, ale netušila sem že někdo s tvým IQ (které vyplývá z tvých primitivních rasistických urážek) je schopen zapnout počítač. někomu se líbí Sepultura někomu Eminem ale když hip hop (nebo co je to za styl) se ti nelíbí neznamená že musíš okamžitě veřejně projevovat svou debilitu.. přeju pěkné prázdniny -
???
Podle mě hip hop není hudba ...nechci urážet ty co ,,to'' poslouchají, jenom je nechápu :).. *3* -
-
Re: ???
já zas nechápu lidi co poslouchaj metal a rock, podle tebe neni hip hop umění ale k hip hopu patří DJ-jink a každej DJ zná pojmenování všech scrachů ale řekni mi kolik rockerů zná noty, jenom mlátěj do kitar, jednou fláknou tak a jednou jinak ale neřešej to, hip hop je nejlepší, nad něj neni -
-
Re: Re: ???
hip hop je hnus
-
-
čau ty budeš fakt velkej borec na hiphop mam uplně stejný nazor a co poslochaš ty? -
a já nechápu proč tady lezešš -
podle tebe není hip hop hudba?? a proč? protože tam nejsou hudební nástroje?? aha ttjn ale podívej se na tu svojí Lady GaGu ta zpívá pop a myslíš si že v těch jejích písničkách jsou hudební nástroje???? ále kdepak -
-
Re: Re: ???
hip hop nema zadnou melodii ma to jen rytmus nic vic, hudba byla od pocatku o melodii , dobre rekneme ze v nekterych pisnich slysime melodii ale je to trochu nuda ne kdyz se to hraje furt dokola cely tri minuty nekdy vas z toho vytrhne strileni pistole, no a potom tu mame text , ten az tak neurcuje barvu melodie spis de o slova ktera by souznela ,rikate ze hip hop je o nazorech v pohode az budu potrebovat navod jak vosukat holku poslechnu si nejakou pisnicku od 50 centa nebo eminema, takze v podstate muj nazor je ze je to sucha hudba neni v tom energie proste prostoduche je to spis pro jednodussi lidi kterych je na svete cim dal tim vic -
-
Re: Re: Re: ???
nema žadnou melodii jo tak tas asi upad nějaky rockeři s tangama sou všem u řitě *16* -
zase tu nějaky "inteligent" uráží něco co vůbec nezná lépe řečeno NECHÁPE -
pro jaký jednoduší lidi ty kreténe, hip hop je kultura co nemá hranice, jako to že ňákej kretén podepiše smlouvu s ňákym vocasem ze studia a ten mu zaplatí studio a někoho na napsáné textů to je jednouduší, vem si takovího oriona, v patnácti začal rapovat a dávat do toho sví prachy, uměl to, dokázal co v něm je a dostal se na vrchol, eminem chudej kluk z detroitu rapoval uměl to a kde je teď, todle nejsou jednoduší lidi, hodně toho uměj a věděj o čem mluvěj, freestyle rapujou z oleje, to taky nejsou zrovna jednoduší lidi, ale mlátit si do hlavi a blejt do mikeu umí fakt každej -
fajn OK pro tebe to třeba nuda je no ale pro mě to nuda nebude nikdy měj se ahoj *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Zpívat umí každý druhý,ale rap to je umění!
-
-
-
-
to je tak když někdo ví o hip hopu hovno a přitom ho uráží...fuck off -
ty pako on je rapper a ne hip hoper... *3* *1* ...debile..xD
-
-
ok beru te za slovo
-
Rap nemusím vôbec, ale Eminem má niektoré pesničky dobré. Aj keď ani ho moc nemusím....
-
Pro SAMANTHU
Tak to toho typka moc dlouho neposlouchas,kdyz vyjmenujes 3 jeho /novy/ pisnicky...Ale neber to tak ze proti tobe neco mam,me se taky libi...;) -
turkovi
:) když někdo v internetove diskusi nabídne ferovku tak mi to přide važně ujete.. -
Přečtěte si rozhovor o Eminemově drogové závislosti http://www.t-music.cz/magazin/eminem-o-sve-drogove-zavislosti-byl-jsem-2-hodiny-od-smrti---4425/
-
-
a keby mal mat rozhovor tak o com inom ako zavislosti na drogach? aj tak on nic ine nepozna pretoze je to deb*l!!!!!!! a Pitbull je najlepsi
-
-
Pittbull neumí repovat, eminem repovat umí *3*
-
:DD Ujetá fanynka do pitbulla :P..Hele ruku na srdce,já taky poslouchám Pitbulla,neříkám,že je debil,tak zařvi pusinku :).Tobě by se taky nelíbilo,kdyby někdo psal,že je debil.BTW právě že za to,jak se vyhrabal z drog bys k němu měla vzhlížet jako ke vzoru a líbat mu nohy,né každý to dokáže. ;)
Nelíbí?NEkomentuj!
Neznáš?NEsuď!
Vypni radši net a běž poslouchat pitbulla :)
-
-
-
( . )( . )
mas e-mail Mino -
eminemek
Já ho naprosto zbožnuju!Mám ho ráda hlavně proto,že ten člověk je osobnost je to vážně někdo a je mi líto čím vším si musel projít.Má tak krásný písničky, že se to ani nedá popsat,on ví o čem rapuje a nedělá to jen proto,aby tam vůbec nějakej text byl, jako hodně zpěváků.To co říká dává smysl, i když to hodně lidí zatím nepochopilo. -
Všechno nejlepší k narozenionám