-
Eminem je best
Eminem je nejvííc kořeň..je to prostě rappovej král...nej rapper on the world...jeho film 8 Mile je BEst *14* a on taky..je klááásnej *14* *14* *4* -
-
Re: Eminem je best
jo to máš pravdu ten filmík zbožňuju sem do toho celá hotová...a emineme si kráásnej fak jo... *14* *14* *14* *14*
-
-
Meegač
Tak to joo no..Ale je to hrubéé.Hey všichni,víte co,teka sem napsala 1 koment(no spíš kritiku)k Bííbrovi a ty malí holčiny se tak do mě pustili.jako např.nech mojeho justíínka,nepomlouvej ho,on je boží,atd.No a já takový *VÝSMĚCH* twl,prostě NO COMENT * *15* -
eminem
Eminem je prostě hustej jako prase ! Nejlepší raper na zeměkouli!!!!!!!!!!! Poslouchejte ho a žijte jako on!! -
No fujjj. Takový hnus!!! To se vážně nedá poslouchat!! Co nám to ta MTV tluče do hlavy za nesmysli??!!!!
-
http://www.eminemlounge.com/index.php?id=eminem/vi deo Dost dobrý videa....Eminema poslouchám dost dlouho a je to ten nej Raper a člověk na světě....Doufám že nekdy přijede do ČR
-
MC Eminem
Hej jako s Eminemem se nemuze nikdo rovnat.Anereste tu nejakeho biebra kde ste to vzali docela chudak Eminem kdyz tady cpete nejakeho bibra.Nechapu ty co poslouchaj nakou Lady gagu atd *1* *1* -
-
ada konecne dakto normalny! EMINEM JE DE**l A . PITBULL JE O MNOHO LEPSI ( aspon vie spievat)
-
-
Cože Pittbull podle tebe umí zpívat omg wtf lol
-
-
Re: MC Eminem
Hej přesně... Já miluju rap už od cca 9(teď je mi 12) a poslouchám taky 50 centa... *4* -
Re: MC Eminem
Já zas nechápu lidi co poslouchaj Eminema. Lady Gaga, Justin Bieber mají aspoň talent za zpívání, ale Eminem ho nemá. Eminem vlastně asni nezpívá, jenom blekotá nějaký slova -
-
eminem rapuje a umi i zpivat vis
-
Ježiší já nechápu co sa sem se*eš!! a ne*erte sem jakůsi gaga a biebera!!.. jo a když je raper tak asi nezpívá!!! *16*
-
Re: Re: MC Eminem
mna by zaujimalo ci by si ty tak vedela odrapotat tie jednoduche slova a ci by to dokazala predat .. mno silno .. welmi silno o tom pochybujem
-
-
-
všechno nej Eme přeju ti spoustu peněz zdravíí a hodne novych songuu homie *13* *1*
-
Pro Eminema
Eminem je ten nejlepší človíček na celé planetě!!! Je to nejlepší raper a největší borec!!! Miluju jeho písničky a zaujala mě písnička z novýho alba Encore - Mockingbird ... Eme ať ti to dlouho vydrží jsi nej. ! Miluju tě! -
Eminem
Ze skoncil ? Super, vyborne, parada. Pojdem sa ozrat od radosti, ze skoncil s hudbou. Aspon nebude robit ziadne dalsie albumy, a bude od neho pokoj -
-
Re: Eminem
Ehmmmmmmm...Do konce roku vydává nové CD takže asi nic no...Ty oslavy budeš muset asi zrušit...A mě to vážně nesere *3* -
Re: Eminem
Eminem je největší týpek.Lepší rapper než 2Pac(2Pac byl dobrej),ale Eminem je o dost lepší.EMINEM 4EVER *4* *4*
-
-
....
eminem no upa nejlepsi proste bestovej... king sveta woe miluju ho *14* *14* *14*