Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju jeho písničky a je to ten nej zpěvák a raper co sem slyšela a viděla!!!tak hodně štěstí a at ti to dloooooooooooooooooooooouho vyrží!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa pa a přijed někdy do čr budem se těšit pa
  • sbirka

Ahoj! prodam sbirku Eminema. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • --clariska--

xD

Eminem je nejviiiits co muze bejt xD bozi pisnicky...bozi preklady...ploste vsechno xD a obdivuju ho v tom ze si ty texty dokaze zapamatovat...kdyz tam skoro nits neopakuje *14* lavuju upa moots
  • wendy92

Eminem v T-music

Hlasujte pro Eminema a Beatiful v T-music chart!!!
  • EMINEM

Lidi, vy fakt nejste normální. Furt sem píšete, jak někde na stránkách v brava a tady v diskuzích píšou TŘINÁCTILETÝ KRÁVY, že milujou Justina Biebera, jo? No a teď když si čtu ty vaše komentáře, tak musím říct, že jste fakt mimo, protože vy zase píšete "EMINEM JE NEJLEPŠÍ" "MILUJU EMINEMA" "NA EMINEMA NIKDO NEMÁ" "ZBOŽŇUJU EMINEMA" atd. No hele, nevidíte v tom nějakou podobnost? Takže já můžu napsat, že sem zase píšou patnáctiletý krávy a patnáctiletí volové píšou jak zbožňujou eminema. Nic ve zlym. *3*
    • Romca10
      Mas pravdu je to blb
    • Re: EMINEM

A ty si jako co???Nwm,kohos myslela,ae tk...A co si ty jako??No tak píšou,že se jim EM líbí.noa??Jesli ti to nějak vadí,tk sem nemusíš vbc nic psat.Hmm,za prvé mě není 15 a za druhé,kolik je tobě,noo?Nestarej se o druhý!!S tím J.B. je pravda,že je magor..Laskavě si to nech,jo a neplet se do drhých!!
  • Mě jako teploušek nepřipadá páč on teplouše prej nesnáší.......Podle mě chce přitáhnout více fanynek vystrkováním zadku!!!:.)
  • elien

Elien

Pot skladej texty ty na to mas i kdyz se ve svete neviznas tak na svuj zivot nazor mas. *4*
  • Tak 33 jo?No Emousek je uplne naaaaaaaadhernej...Mam hodne jeho cd a rada si je poslechnu...Nejvic me na nem dostava jeho hlas=)
  • hobelka

muj nazor

Nikdo to v zivote nema jednoduchy (az na paris hilton) ale eminem to mnel obvzlast tezky a uz jenom proto by si zaslozil uctu jako s jeho minulosti bych se asi nedokazala vzchpita jit dal
  • lento

Smuth

K Em. mám respekt, pač se dostal z dost velkejch sraček na špici, je to borec.....Jak sem si tu čet tak už nwm kdo tu psal že Em. není komerční-->ptám se toho vola poslouchál si ho někdy?...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit