-
Emík
Tyhle diskuse sou fakt masakr!!!! -
Relapse
Zdravim všechny fandy Eminema. Jsem vedoucí jeho fanklubu v Praze a on sám nám potvrdil, že v Lednu nebo v Únoru vydá album s názvem Relapse. Kdo má zájem o jeho nejnovější freestyle ať si napíše na Diggz.6007@seznam.cz
Eminem 4ever, peace -
-
Re: Relapse
to bych teda ráda věděla jak???Máš na něho telefon nebo co??? *1* A to že Relapse bude začátkem příštího roku už každý fanda ví celkem dlouho!!!! -
-
Relapse
Každej fanklub komunikuje s labelem, kterj zastupuje. Myslim že každýmu až na tebe došlo, že nám to nepotvrdil přímo on, ale jeho zástupci emailem, kterej pravidelně odesílají všem fanklubům po celym světě. Ale na tebe je to asi moc složitý. A o tom albu se rozhodlo teprve nedávno. Původní termín byl 23. Prosince.
-
-
-
*HB*
Všechno nejlepšíí !!! *4* -
NEW SONG
Na eminemonline.blog.cz se objevila nějaká informace že Eminem má novou písničku :-) Tak kdyby jste chtěli slyšet tak se tam můžete kouknout.Budu sem dávat ty novinky protože tam do toho "Novinky" mi to nejde přidávat xD -
-
Re: NEW SONG
Mě taky nejde přidávat do novinek *9*
-
-
Máš můj obdiv
Eminem je jedinej rapper kterej opravdu UMÍ rapovat. Jeho písně jsou božský, klipy jsou dokonalaý a naprosto bez chyby. Je to borec největší. Klaním se před tebou... *4*
co se týče českých rapperů tak to jsou všechno trapáci. -
-
Re: Máš můj obdiv
Nevyjádřil bych to líp. Máš recht -
-
Re: Re: Máš můj obdiv
české rappery nemám sílu kometovat ptž to co oni předvadí je kecání si do podpruměrné hudby.
-
-
Re: Máš můj obdiv
moje rec..:)
-
-
eminem
eminem je uplně nejužasnějšíted když to píšu tak poslouchám 8 mily je prostě nej -
Eminem
Ty vole četl ste někdo tu jeho knížku The way I am? Fakt hustý, vřele doporučuju. Hustý názory, kresby a úryvky z jeho deníku. To si musíte přečíst!!! -
-
Re: Eminem
a kde to mám vzít
*1* *1* *3* *9* *5* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *5* *15* *8* *16* *8*
-
-
ema..
Super drsnak -
gunitcommunity.oforum.cz
gunitcommunity.oforum.cz Hip Hop Forum o Eminemovi - Shady rec., Dr. Dre - Aftermath Ent., a G-Unit - G-Unit Rec. vše o nich a jejich nahrávacích společnostech..
Mimo to samozřejmě novinky i z ostatního hip hopu + alba, singly, klipy, obrázky, texty, vše ke shlédnutí i ke stažení a zdarma!!! registrujte se na toto kvalitní forum!! *3* *15* -
je proste nej