Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emiineeeeem a jeho písničky

Ahoji,prosím děsně žeru Eminema nebo ne zas tak žeru,ael jako líbí se mi ejho texty u písniček ale i on je sám o sobě zlatíčko.. prosím nevěděl by někdo kde sehnat překlady aspoň k některejm písničkám? předem dík
  • Eminem je goooooood

Je nejjjjjjjjjjjjjjjlepsi neni to zadny fetak!!! je nejjlepsi hlavne jeho song....When'I m Gone.... proste goood
  • Ahoj chtěl jsem tu sdělit,že eminem je nejlepší rapper.Nikdo se mu nevyrovná ani ve zpěvu.Ani Rihanna ani Michaell Jackson ani Drake ani nějakejJustlin Beiber ten je namyšlenej,to poznáte přes videoklipy cz.

English
    Hi there, I wanted to say that Eminem is the best rapper.nobody can match it either in singers.nor Rihanna neither Jackson nor Michaella Drake nor Justlin Beiber think that is, you know it through video clips com.
  • Anna.N
    Film 8. míle zítra od 22.00 na Prima Cool.
    Eminem, you´re best!
  • Eminem je nejlepší na světě!!!!!!!!! *7* *14*
  • terinka14

NEJ NEJ

ahojky lidičky nelezte sem když ho nemáte rádi............A JEŠTĚ NĚCO PRO VÁS:EMINEM JE NEJ NEJ NEJ......... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • EMINEM

je fakt kráááááááááááááááásnej a boží raper *14* *14* *14*
  • vodka-s-dzusem

síma

EmiNEm* wrr..žeru hO =0*
    týpek tOhle -- nejvěčí =*
    nejlepčejší raper -- pro mě --
    =c** ...

HELP -- nevíte pleas někdo jak se jmenuje ten soundtrack co rapoval ve filmu 8.míle..ten závěrečnej..a nejlepšíí ;)) PLEAS chtěla bych to vědět,.....=)ú) THX
    • Re: síma

menuje se LOSE YOUR SELF. ta pisnicka od emose
    • avrilie

Re: síma

mysŁíš Lose yourself?? *1* *3*
  • Já sem eminema poznala nedávno ale přispěla k tomu jenom náhoda,koukala jsem se na jeden profil na lide a tam byla písnička not afraid .......... *8* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *5*
  • eminem je nejlepší *14* a mám ho ráda *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit