-
EM
Em je fakt cool típek -
Eminem maš nejlepšie pesnički, *3* s celich spevakov
-
fddf
kdo to ma odvolat *5* *5* *5* -
EMINEM
Emine je goooood *3* -
Je hodně dostdobrej týpek *13*
-
Eminem
je skvělej,ůžasně rapuje a je upa moc krásnej *14* -
Ahoj lidičkové a lidičky....Eminema poslouchám dost dlouho na to abych zjístila že je to ten nej člověk kterej kdy chodil pozemi....jestli je tu někdo kdo ho má rád stejně jako já tak ať se mi ozve na mail *14* *14* *5* *16* *13*
-
crack a bottle
http://youtube.clixtv.cz/music.php? tag=Eminem tady mate odkaz na tu Crack a Bottle...je fakt skvela :) -
-
Re: crack a bottle
Mega song! *5* *5* *5*
-
-
Hello,
Hello,
How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
I feel we may become matches (tessy_4000kuru@yahoo.com. ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
(Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
have a nice day.
your in love tessy kuru.
Ahoj,
Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
Cítím se nám může stát zápasy (tessy_4000kuru@yahoo.com.) Je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
(Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
Hezký den.
Váš v lásce tessy kuru. -
Je to borec největší
Tento borec to natřel celýmu světu.. *1* -
-
Re: Je to borec největší
jak?
-