Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenca

ja eminema proste bastim nekdy bych ale chtel co v tech pisnickach zpiva *7*
  • nefetuje

Ted tady nejakej debil podal ze eminem fetuje.absolutni blbost .je to nejakej malej capek .co mu zavidi jeho popularitu. to je vse .nno a lidi ja zase nemam slov jak vas moholo napadnou t ze fetuje no prosim vas to si rikate fans .nn to opravdu nejste .ja se podivam na net a tam sou jeho nove spravi a kdyby fetoval tak to vi celej svet . Tak neprehanejte a todle vzkazuju tomu debilovi co podal tendle fam. prosimte nepomlouvej nebudu vulgarni .prosimte nepodavej takovi fami co kdybych podal ze si teeplej nebylo by ti to prijemni.si zavistivej zmrd a neblbni jeho fans hlavi j oooooo
    • Re: nefetuje

Jako sorry, ale četl jsem to na netu a nedával jsem sem to jako hotovou věc, ale ptal jsem se jestli to je pravda a nebo kec. Tak nechápu, proč z toho děláš takový drama.
  • ahoj lidi neví tady někdo něco o tom jeho novém filmu? *3* Miluju Eminema *14* seš krásnej *14* a sexy *4* A máš nejlepší texty *9* Tvůj hlas bych poznala vždy *15*
  • marw

eminem

ja se tak tresim na to relapse...doufam ze to album bude uzasny... jinak tedka se mi od neho mrte libi Till I Collapse kdyby nekdo chtel videt pravyho rappera *5*
  • Všechno nejlepší pro Eminema :)) Je to nejlepší raper na světě a prostě je to originál, kterýho si bud nenávidte nebo milujte, ale pořád respekt *1* ^^ Vůbec nwm jak napsat co pro mě znamená, je to prostě totální borec, love him ♥ :p :))
  • wenca

mas recht nikdo nemeltakovy detstvi jako on. *5* *5* ma pekny dcery ma je rad
  • wendy92

Přeji

Všechno nejlepší k narozeninám Eminemově dcerunce *4*
    • Re: Přeji

ahoooooooj *4* *4*
  • eminem

jo to je dobra pisnicka a nevis kde bych nasel jeji preklad cesky Till I Collapse pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! §§
  • avrilie

překlad

newíte někĐo pŁs kĐe bych sehnaŁa překŁaĐ Square Đance??NikĐe ho nemůžu najít *9*
  • sbirka

Ahoj! Prodam 63 clanku, 3x 2str plakat, 3x 4 str. plakat , 1 x nalepka za 150 Kc (vcetne postovneho) LINDAOLIVOVA@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit