Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elim8

relapse

jou relapse bude určite patřit mezi ty najlepsí *5* za tu dobu co si dal pauzu nasbíral hodne věcí do textů atd a už podle crack a bottle de poznat že to bude zase upo pecka *3* hodne si na tom dava zaležet a podle toho to pujde taky hodne videt !!(nebo spis slyset no).je to proste naj raper a na jeho tvorbu nikdo nemá a to nerikam jen ja! *1*
    • marw

Re: relapse

presne tak!! doufam ze to bude jeho nej album za tu dobu co na nem pracoval *3*
  • marshal bruce

taky furt posloucham when im gone ty pisnicky o rodine se mi fakt libi. *3*
  • Eminem

Myslím *7* že je Eminem nej člověk *3* na celém širém světě !!!!! *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* www.eminem.com
  • Eminem

Zdrawím,poslouchám Eminema už 10 let,nikdy mě jeho písničky neomrzeli,obdivuju ho co dokázal a co si prožil,prostě má tento člověk úroveň,a ne nadarmo se řadí mezi nej rapery světa.Na ty metalisty kašlete,nemůžou za to že mají hudební hluch,jsou to chudáci,nebudeme sa přeca smát cizímu neštěstí a vztekat sa kvůli nim,toť vše :-).Jo a doufám a mám z toho docela delší dobu strach,aby Eminem neskončil jak 2Pac apod..Ale tag,snad ne :-) *4*
    • la.belle.avance

Re: Eminem

Ano ano *3* Já sice Ema poslouchám jen 3 roky, ale myslím si úplně to samý :) No a.. Možný to je že tak skončí, ale snad ne.. Když se podíváš co všechno už přežil, je to prostě strašně silná osobnost *4*
  • marshal bruce

jo a ta holka z when im gon je prej jeho dcera hali ale ona tam doprevdy haraje ta jeho dcera *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9*
  • Je nejlepší

We made you je nejlepší písnička od Eminema a 8 mile je fakt super film kdo ho neviděl tak je úplná nula *9* to je fakt boží film musitoho vidět.A nevite kdy má Eminem konzert? Je to prestě borec a kdo posloucha metal,rock a pop sou uplny nuly vymatlanci první třídy
  • juhu

a uz se perou uz se perou do toho fandim sparta jedem ne kecam fandim eminemovi *3* *3* *3*
  • swery

......

eminem je nelpeší *14* *14*
  • hipec

eminem je dobry raper a ja sem skorem jako on ale nemam ještě na něj protože začíná bejt pořád hustější ale líbí se mi jeho rep ahojky dj emsršnák
  • Luky1987

Eminem🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit