-
Eminem je nejvetší borec *5*
-
Kika:a komu to jako cpeš??? Sama o něm víš ho***!!!!!! Si fakt trapná že se takhle uboze vytahuješ...... osobně ho znát nemůžeš,to ho znaj akorát tak příbuzní,on si k tělu fanoušky nepřipouští..... nevim komu to tady píšeš,tady jsou jeho fanoušci a ty to o něm vědí. Sis to někde přečetla ted si hraješ na chytrou... tak se příště rači nevytahuj... EME GO!!!!!! *1*
-
woooow
ten eminem je uplne dobrej sklada dobry pisnicky neznam od neho zadnou pisnicku ktera by byla picovina -
-
RE:wooooow
hej ale ja mu vubec nestiham on rapuje upa megansky moc rychle!! *1* jedine co stiham je hilies song *15* on on je proste nejlepsi nasvete jaho uplne moc zboznuju posloucham jenom jeho a nekdy 50centa ale eminem je nejlepsi!!! *14* *14* *14* -
-
Re: RE:wooooow
já když sem začela poslouchat eminema tak sem přestala úplně poslouchat to ostatní....páč když si pustíte jeho a pak jinýho rapera tak vidíte jak málo toho uměj o proti němu *3* -
-
Re: Re: RE:wooooow
jn prostě Shady je jedinej raper,kterej se dá poslouchat *1* *3* nejlepší -
-
Re: Re: Re: RE:wooooow
Přesně tak. Už se těším na tu jeho novou desku. Je to borec. *3* *1*
-
-
-
-
-
Terika14:to si piš!!! *3* jo a kdyby něco Mijo,tak Em je ženatej,a kdyby se rozved,tak už je obsazeno...vid Teriko? *15* a rozhodně od něj ruce pryč dávat nebudem,na to zapomen... *13*
-
*15* a už nenapsala *15*
-
??
tam je pisane ze vyrastal z maldsim bratom ale vo filme mal sestru tak co je pravada ???? -
-
hej ty jsi fakt blb ten film neni inspirovano jeho skutecnym zivotem ani ten pribeh neni pravdivy. Jenom co je na tom pravda je to, ze zil v takomto chudinskych ulicich atd...
-
Re: ??
To bylo celkem vtipný. Eminem měl totiž bratra a teď má dceru, tak to scénaristi dali dohromady a udělali z toho malou sestru, chápeš? :D *5* -
Re: ??
já eminema miluju.abych to dokázala, k něčemu se přiznám:rozešla jsem se s klukem jen protože řekl že eminem neumí zpívat! *9* -
-
Re: Re: ??
To si děláš prdel? Já poslouchám Eminema, celkově hip hop, Wu tang, Dr. Dre, NWA a moje přítelkyně poslouchá UDG, Jaksi Taksi a podobnej punk a stejně se milujem... Na tom přece nezáleží... -
:D Děkuju, pobavila sem se - díky tobě :D Nic proti, ale myslím, že tím si fakt nic nedokázala :D Každej na Ema může mít svůj názor a my všichni bychom ho měli respektovat, i když ho třeba nesdílíme.. Jako je tvoje věc s kým se rozejdeš, ale jak si to podala.. Nejsi tak drsná jak si myslíš *1* -
Tak to jseš teda pěkná drsňačka, když ani neuneseš pravdu. Chudák kluk ti řekne to, co všichni normální lidi, krom pár hoperskejch bezmozků ví už nějakejch 15 let a ty se za to s ním rozejdeš. -
to je sranda ze jo??:D -
:(
-
-
-
Jen doufám že toho hluboce skaženého rappera zavřou konečně už do kriminálu a zahodí klíče!!
-
jo oj
hmmmmmmmmmm hustě *3* -
http://www.emma-watson.cz/
-
žanet zajdi si na www.eminem.webz.cz a přečti jak se tam o emovi baví....vždicky se pořádně nachlamu....Tolik keců mají a Emovi nesahají ani po kotníky *3* *1* *5* *5*