Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Borec

Je to borec, VELKEJ BOREC!! Kam se na něj kdo hrabe!!! *14* *14* *1*
  • eminem a linki nejlepsi *3* *3* *3*
  • avrilie

We made you

Eminem má už konečně nový video!!We made you!!!!fakt dobrej klip ale písnička nic moc teda *5* *4*
  • dofman5

Něco proti Eminemovi?

moje slova je to nej rapper na svetě *1*
  • I love he!!

Já ho myluju on je upe moc boží *14*
  • Nebudu tu psát jakej je sladkej, úžasnej atd.(to je samozřejmost)...je to prostě kus chlapa a je to dobrej týpek... *5* je to mazák a má skvělý songy...Tak dobře: ŽERU HO! *14*
  • Eminem a jeho rodina

Má dceru Hailie Jade se svou ženou Kim která kdysi brala drogy a tak Eminemovi připadla i jeho druhá dcera.Jako malý žil v Deatroitu(v černé čtvrti)se svou matkou v Kravanu. Když mu bylo 21 let tak se přihlásil do rapové soutěže protože chtěl hrozně moc být bílým raperem a nakonec vyhrál ale hodil to za hlavu a vrátil se zase ke své práci.Niní je mu 33 let a je na odpočinku protože skolaboval z přepracovanosti.Sám neví zda-li by chtěl ještě na dále zpívat ale uvažuje o tom že by byl jen producentem.
  • iwule.23

Iwuš

ej.. *1* ten klip k ty pisnicce je vazne good!! *14* ae to je vazne nechutne jak cuca tu amy!! *9* ae jinak supeer! *14* *14*
  • yeah

konecne viem pravdu, je tak silný že sa nezabil a cez všetko prešiel a žije nadalej *14* *15* *15* cool
  • zajmaví,svět je divnej nejlepší raper na světě je bílej a americkj prezident je černej
    jinak?like a toys solders,........nejlepší,prostě nejvíc
    • raper možná ale zpěvák je horší než můj pes, ..a prezident nemůže být černoch ?? Já myslel že to odvisí od iteligence a moudrosti ...
      • A kdo říkal,že je zpěvák? *7*
        Je pravda,že v několika písničkách zpíval,ale živí se hlavně jako raper a né jako zpěvák,tak co to tu meleš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit