Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kika97

wow..lowuju eminema

eminem je upe nej *14* *15* a je strašně krásnej...nejvíc se mi líbí lose yourself.. *14* *14* *14*
  • Emoušek

Podle mě je taky Em hustej i kdyz to muze byt nervak moc na to nevipadá taky se mi libí jak zpívá o Haili pořád poslouchám jeho CD The real Slim Shady a The Eminem Show A taky o nem furt kecam *4* *4* *5* *16* *14* *14*
  • alba

ahoj,
    Eminem vydal 7 alb?? =)
  • Nej!!!Je eminem!!!

eminem je nejlepsi rapper *14* nej pisnicky co se mi libi jsou crack a bottle, ass a lose yourself je roste uplne nejlepsíííí *14* *3* *14*
  • antidicaprio

pop

Lose Yourself-nejkrásnější . ja osobně posloucham spíš pop a rap ráda moc nemám ,nic méně on má krásný písničky .je nejlepší .dokazuje to že nemusíš bejt černej aby si byl dobrej a dobrej to on je *3*
  • proč má Em skoro všude to jméno Slim Shady? to je jako je jméno přezdívka nebo co? :D
    • Marssy
      Přezdívka. Druhé "JÁ" Ema;)!!
      Tobě se nedá říkat fanoušek kámo!:D
    • Je to jeho přezdívka a taky alter-ego (druhé já) prostě styl - blonďák a blázen ten styl typu Delím Shady můžeš vidět v několika je klipech, nejtypictejsi SlimoShadovske klipy jsou podle mě The Real Sním Shady nebo My Name Is, prostě alba Slim Shady a The Marshall Mathers
  • Je to najlepší raper na svete pretoze to co on predvádza to nikto nedokaže
  • Eminem-peace 4ever *3*
  • mirdaharant
    Hlasujte pro berzerk na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
  • frajeros

frajeros fakt hustej *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit