-
Eminem
EMINEM je nejlepsi raper na svete dos mrte hodne se mi libi jeho songi proste je SUPER *3* *3* *3* *3* *1* *4* -
fgfdf
beautiful je uplně super..stejne jako cely relapse..vcera to vyslo a je to hrozne super!!!EMINEM 4EWA!!!!!♥ *14* *1* *14* -
*14* EM....Je nejhezčí a nejlepší!!! *14*
-
eminem
eminem je krutej rapper, nebojí se nikoho a je král videoklipů, klip na pisničku 3 am mluví za vše *1* -
-
Re: eminem
jo no
-
-
Já ho fakticky nemám ráda... Dost mě teda naštvalo, jak urazil Michaela Jacksona. Měl by se nad sebou zamyslet. *16* Ale rap vznikl mezi černochy a černoši ho umí nejlépe, ale když rapuje běloch... Hrůza s velkým H *12*
-
-
Hej je to sice 5 let ale Eminem je rap god, Micheala je jenom king :)
-
No fuuuuuj...Ja HO NEZNÁŠAM ...Fuuj je strašne nesympatycký...........Aspoň mne...Ja viem že dáte žesa vám to nepáči ale sorry ale je to môj názor....Tak paa
-
-
Em je nejhezčí a nejlepší
Em je boží je to nejhezčí chlap na celým světě.......já ho prostě miluju!!! *14* -
alba
nemáte někdo seznam všech jeho alb? díky -
-
Re: alba
je tady na osobnosti.cz kdyz si najedes na jeho profil tk dej diskografie
-
-
hlasovali ste?
lidi eminem klesl o 2 příčky dolu jako nechci vas obvinovat ale meli bychom zabrat at nam nespadne dolu -
4 nejlepší rapeři na světě
1)Eminem
2)Marshall Bruce Matters III
3)Slim Shady
4)Rabbit -
-
Re: 4 nejlepší rapeři na světě
:)):D presne -
Re: 4 nejlepší rapeři na světě
*1* *1* jjj,přeeeesněěě!!!
-
-
Eminema jsem dřív nemusela,ale až teď jsem se do něj fakt totálně zbláznila..Je naprosto úžasnej a ty jeho skladby taky. *14*