Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eminem

EMINEM je nejlepsi raper na svete dos mrte hodne se mi libi jeho songi proste je SUPER *3* *3* *3* *3* *1* *4*
  • fgfdf

beautiful je uplně super..stejne jako cely relapse..vcera to vyslo a je to hrozne super!!!EMINEM 4EWA!!!!!♥ *14* *1* *14*
  • *14* EM....Je nejhezčí a nejlepší!!! *14*
  • eminem

eminem je krutej rapper, nebojí se nikoho a je král videoklipů, klip na pisničku 3 am mluví za vše *1*
    • china

Re: eminem

jo no
  • Já ho fakticky nemám ráda... Dost mě teda naštvalo, jak urazil Michaela Jacksona. Měl by se nad sebou zamyslet. *16* Ale rap vznikl mezi černochy a černoši ho umí nejlépe, ale když rapuje běloch... Hrůza s velkým H *12*
    • Hej je to sice 5 let ale Eminem je rap god, Micheala je jenom king :)

• No fuuuuuj...Ja HO NEZNÁŠAM ...Fuuj je strašne nesympatycký...........Aspoň mne...Ja viem že dáte žesa vám to nepáči ale sorry ale je to môj názor....Tak paa
  • Em je nejhezčí a nejlepší

Em je boží je to nejhezčí chlap na celým světě.......já ho prostě miluju!!! *14*
  • alba

nemáte někdo seznam všech jeho alb? díky
    • Re: alba

je tady na osobnosti.cz kdyz si najedes na jeho profil tk dej diskografie
  • hlasovali ste?

lidi eminem klesl o 2 příčky dolu jako nechci vas obvinovat ale meli bychom zabrat at nam nespadne dolu
  • 4 nejlepší rapeři na světě

1)Eminem
    2)Marshall Bruce Matters III
    3)Slim Shady
    4)Rabbit
    • Re: 4 nejlepší rapeři na světě

:)):D presne
    • Re: 4 nejlepší rapeři na světě

*1* *1* jjj,přeeeesněěě!!!
  • Eminema jsem dřív nemusela,ale až teď jsem se do něj fakt totálně zbláznila..Je naprosto úžasnej a ty jeho skladby taky. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit