-
EMINEM 4-ever =*****
JÁ HO PROSTĚ MILUJU xD =*****
Je to nejlepčí raper na světě *14*
dybych tu ěmla psát jk je úžasnej tak bych tu byla eště zejtra xD *9*
Prostě je BEST a je krásnej xD =*** *14* -
-
Re: EMINEM 4-ever =*****
mas pravdu eminem je nejlepsi a je moc hezkej *14* *4* *3*
-
-
em
Podle mě je Eminem nejlepší ve svém oboru,písničky má skvělý,starší i novější,prostě dostal talent a uchopil ho *1* -
-
Re: em
*1* nějak tak no *1* -
Re: em
Lidi nevíte s kým má Almost Famous ... prostě nepoznáme hlas a nikde to neni ...
-
-
Nelly:A na koho si jako hraješ? Buď jako naopak rád(a),že ho aspoň neodsuzujou nebo nenávidí-ty se snad nemaj cpát,ne?Víš co,nadávej jenom na ty,co ho nemají rádi,a ne na ty,co ho rádi mají,ať už jeho texty,nebo jenom jeho...já zbožnuju jak jeho písničky tak jeho, a všechno,co se jeho týká.....
-
Eminem je nejlepši *4*
-
eminem je nejlepší
eminem se líbí lidem díky tomu že má hodně poslouchatelný písničky, myslim že dobrý instrumentálky jsou velkym základem úspěchu atd. jinak našla jsem novou fan stránku o emovi je a je celkm fajn jsou tam skoro denně aktualizace na www.emminemworld.xf.cz. Eminem forever :-) a zdravim všechny emovo fandy :-) mějte se hezky *14* -
hahááá delate si ze me prcu?
cožee? JB a nejlepší? a budou mít multi-platinovou desku tak si muzem promluvit :D :D a mimochodem mam RELAPSE a muzu vam vsem sdelit ze je to uzasny CD a doporucuju si ho kupit ..fakt :) *14* *14* *4* -
je nějlepši rapper na světě nigdo naněj nemáááááááááááááááááááááááá; *5*
-
2 Pac žije
Halo lidi co uctívaj 2 Paca poslouchejte...Našla jsem na netu video kde 2Pac živej a zdravej a to video je z roku 2005...Jestli ten chlap na něm není 2Pac tak je mu sakra podobnej..Kdo ho chce napište mi na mail...PS:Asi nebudu odepisovat hned páč nejsem moc doma u PC...Ale určitě pošlu... *15* *14* *3* *4* *7* -
MTV
lidi videli jste vcera ve zpravach to jak na eminema spadl ten bruno borat. chudak eminem nechtela bych bejt v jeho kuzi -
-
Re: MTV
lidi sám eminem řek v ňákym rozhovoru že to bylo všechno hraný a že se na tom domluvili....že prostě chtěli udělat něco velkýho no :D ...a řek že má brunův humor rád...(když se dozvíte něco jinýho tak mi nenadávejte já neříkám že to je 100%-ní :D)
-
-
Nelly se nějak naváží ne??? *4* Ber to s rezervou a neřeš je tady....