-
Like Toy Soldiers a smrt Proofa
Dobrý den,
trošku nyní asi naruším tuto nepříliš duchalpnou diskusi a položím dotaz, na který mi snad někdo bude schopný odpovědět a objasnit mi tuto mou nejasnost (neznalost) okolo Like Toy Soldiers a Proofa.
Jak všichni víme, tak v listopadu 2004 vydal Shady svoji desku Encore, na které je mj. také song "Like Toy Soldiers" a v lednu 2005 vyšel tento song také jako singl vč. videoklipu.
V tom klipu je na operačním sále zakrvavený nějaký muž, snad si myslím správně, že je to Proof a nakonec také v tomto klipu zemře, no dobře, ale to jsme přece v lednu '05 a Proofa zastřelili v o rok později v dubnu 2006, takže, co to má znamenat? Nějaká předzvěsť jeho smrti.
Vážně nevím a moc tomuhle nerozumím, takže možná mi to někdy vysvětlí, snad někdo znalejší angličtiny.
Děkuji za hodnotné odpovědi. -
-
Re: Like Toy Soldiers a smrt Proofa
Ono to je takhle. Ten song je do češtiny vlastně píseň o tom, jak různí rappeři mezi sebou válčí. Poukazuje na smrt Biggieho, 2Paca, Big La a dalších a Eminem chtěl v tom klipu ukázat, jaké to pro rappery je, když někdo z jejich blízkých zemře, a z cela logicky si k tomu přizval člověka po Hailie jemu nejbližší - Proofa. To že byl Proof 11. Dubna 2006 skutečně zastřelen je fakt jenom krutá hříčka osudu a náhody. Ale člověk, kterej se kolem rapu pohybuje tak dlouho, jako já ví, že v podstatě každej rapper předpověděl svou smrt. 2Pac songem "When we ride on our enemies" a Biggie albem "Ready to die". Takže bůh ví... -
-
Re: Re: Like Toy Soldiers a smrt Proofa
Díky za odpověď. Už se mi to vyjasňuje. ...vážně krutý osud :(
-
-
-
nwm
mě se nejvíc líbí when i am gone -
Eminem v T-music
Hlasujte pro Eminema a Beatiful v T-music chart!!! -
....
eminem no upa nejlepsi proste bestovej... king sveta woe miluju ho *14* *14* *14* -
8 míle
stáhni si to na www.ulozto.cz -
8.Míle
Ahoj,prosím,dá se někde zkouknout 8.míle on line?? Já ten film viděla dvakrát a chtěla bych ho zkouknout ještě jednou,pls,poradí někdo? -
žeru ho
To-tal-ně žeru eminema nej songy:BEAUTIFUL AND WE MADE YOU!!!I LOVE YOUU *14* -
???
Podle mě hip hop není hudba ...nechci urážet ty co ,,to'' poslouchají, jenom je nechápu :).. *3* -
-
Re: ???
já zas nechápu lidi co poslouchaj metal a rock, podle tebe neni hip hop umění ale k hip hopu patří DJ-jink a každej DJ zná pojmenování všech scrachů ale řekni mi kolik rockerů zná noty, jenom mlátěj do kitar, jednou fláknou tak a jednou jinak ale neřešej to, hip hop je nejlepší, nad něj neni -
-
Re: Re: ???
hip hop je hnus
-
-
čau ty budeš fakt velkej borec na hiphop mam uplně stejný nazor a co poslochaš ty? -
a já nechápu proč tady lezešš -
podle tebe není hip hop hudba?? a proč? protože tam nejsou hudební nástroje?? aha ttjn ale podívej se na tu svojí Lady GaGu ta zpívá pop a myslíš si že v těch jejích písničkách jsou hudební nástroje???? ále kdepak -
-
Re: Re: ???
hip hop nema zadnou melodii ma to jen rytmus nic vic, hudba byla od pocatku o melodii , dobre rekneme ze v nekterych pisnich slysime melodii ale je to trochu nuda ne kdyz se to hraje furt dokola cely tri minuty nekdy vas z toho vytrhne strileni pistole, no a potom tu mame text , ten az tak neurcuje barvu melodie spis de o slova ktera by souznela ,rikate ze hip hop je o nazorech v pohode az budu potrebovat navod jak vosukat holku poslechnu si nejakou pisnicku od 50 centa nebo eminema, takze v podstate muj nazor je ze je to sucha hudba neni v tom energie proste prostoduche je to spis pro jednodussi lidi kterych je na svete cim dal tim vic -
-
Re: Re: Re: ???
nema žadnou melodii jo tak tas asi upad nějaky rockeři s tangama sou všem u řitě *16* -
zase tu nějaky "inteligent" uráží něco co vůbec nezná lépe řečeno NECHÁPE -
pro jaký jednoduší lidi ty kreténe, hip hop je kultura co nemá hranice, jako to že ňákej kretén podepiše smlouvu s ňákym vocasem ze studia a ten mu zaplatí studio a někoho na napsáné textů to je jednouduší, vem si takovího oriona, v patnácti začal rapovat a dávat do toho sví prachy, uměl to, dokázal co v něm je a dostal se na vrchol, eminem chudej kluk z detroitu rapoval uměl to a kde je teď, todle nejsou jednoduší lidi, hodně toho uměj a věděj o čem mluvěj, freestyle rapujou z oleje, to taky nejsou zrovna jednoduší lidi, ale mlátit si do hlavi a blejt do mikeu umí fakt každej -
fajn OK pro tebe to třeba nuda je no ale pro mě to nuda nebude nikdy měj se ahoj *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Zpívat umí každý druhý,ale rap to je umění!
-
-
-
-
to je tak když někdo ví o hip hopu hovno a přitom ho uráží...fuck off -
ty pako on je rapper a ne hip hoper... *3* *1* ...debile..xD
-
-
nwm
eminem je fakt borec fakt super singl je beautiful *3* -
-
Re: nwm
JO MÁŠ PRAVDU JE BOREC NEVI PROČ HO NEMAJ RÁTI JE GENYJUS *14* *14* *7* *1*
-
-
EMIEM LOWE !!
EMINEM __________________!! no coment žerůůůůů!!!! *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14*