Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • upirek.555

Můj Vzor

heeej tak eminem to jeee uplneeej boreček ten tvůj krásnej hlasek nemá chybičkuuu vím jakooo žhe tam nadáváš a taaak ale cooo třebaaa ti to pomáhá nějak...;)si prostěěě SKVĚLEEEJ...:-*
  • Guláš

Hip-hop (hromada impotentních pablbů hopsajících okolo pódia) je způsob, jak ze sebe udělat naprostého magora. Určitá část populace jej považuje za hudbu. Toto tvrzení je ale opovážlivé, až nehorázné. Když parta pochybných chlápků společně pořvává, že všechno je na hovno a nejraději by zabili každého, koho by potkali, můžeme mluvit leda o demenci, rozhodně ne o nějakém organizovaném systému zvuků, natož pak o hudbě. Náznak jakékoli melodie bychom u hip-hopu hledali jen velmi těžko, jeho princip je pustit bicí a řvát sprostá slova. Text je přímo úměrný tvůrcům a posluchačům. Každé třetí slovo obsahuje kombinaci písmen p, i, č a a, v angličtině f, u, c a k.

Podíváme-li se na průměrného hopera, zjistíme, že umí jen hučet do rytmu a tvářit se přitom hůř než pacient psychiatrické léčebny pro těžké případy a že nedokáže nic. Jeho slovník je omezen na pár desítek pojmů, které se snaží stále opakovat, aby tvořily alespoň náznak smysluplné věty, a aby tak zakryl svou demenci. Nazývání hoperů umělci je urážení umělců opravdových.
    • ms.amazing

Re: Guláš

Tak tebe bych chtěla vidět v normálním životě xD Tady ze sebe děláš inteligenta se spoustou normálně se nepoužívajících slov,ale ani nevíš co 3/4 z nich znamenají xD Jinak Hip-Hop je o textech a ne o hudbě,ale o rytmu což teda hh má,ale o tom ty nemůžeš nic vědět,když jsi každý den zavřený v pokojíčku a posloucháš si tam ten řev metal jehož texty jsou maximálně o 10 slovech které nedávají dohromady vůůbec smysl...Mimochodem že jsou v hip-hopu sprostá slova nemusí nikomu vadit,protože tam mají své místo a alespoň do textu logicky zapadají.A že jsou texty hh o pár slovech??Tak to můžeš napsat snad jenom ty... V jedné hh písniče je víc slov než ve všech metalových dohromady.A u metalu se nedá hovořit ani o textech,ani o rytmu a už vůbec ne o hudbě xD Takže jestli máš ještě něco na srdci tak to nepiš sem,kde tě nejeden člověk setře xD A k tomu slovy které bys měl umět i ty xD
      • mylove

Re: Re: Guláš

souhlas jo a hip hop je o životě jaký je a nic neskrýva a asi GULÁŠI NEZNÁŠ HIP HOP TANCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: Guláš

mě někdo setřel? že sem si nevšim! Hip hop není hudba..za tím si stojím a že metalisti umí jenom řvát? asi ste vy hoperci(kktci) nikdy neslyšeli nic jako Welcome Home od Metallicy co? ...a co se týče hopu...a text? jednou sem si přeložil jeden náhodnej ''song'' od 50 cent. bylo to o tom jak dotáhnul dom kurvu a vošukal ju....jestli v těchto textech je síla hopu tak pak jo....
        • ms.amazing

Re: Re: Re: Guláš

No právě že jsme neslišeli od Metalicy (to je jedna z těch lepších metalových skupin) tu dechnu,ale něco ti povim.Když si překládáš texty od 50 Centa tak se neni čemu divit... Eminem má mnohem lepší texty..A dovol abych podotkla že hip-hop je o textech..Za to metal neni ani o textech ani o hudbě... xD (mimochodem i v hh písních se dá najít kvalitní muzika)
          • ms.amazing

Re: Re: Re: Re: Guláš

oprava: neslyšeli
    • diggz

Re: Guláš

Fajn, chceš debatu? Máš jí mít. V první řadě si teda definujme slovo "umění". Co to vlastně je. Jak asi každý víte, slovo umění je odvozeno od slova umět, ale jak se pozná, že někdo něco umí? Asi se všichni shodneme na tom, že to je když se to "něco" někomu líbí. Pokud se tedy někomu líbí sposté texty do rytmu, je to umění, pokud se někomu líbí depresivní hudba se třemi pořád dokola se opakujícími slovy, je to umění. Pokud se někomu líbí Jackass a jejich škrábání si genitálií šmirglem, je to umění. Každý má prostě o tomto pojmu svou představu a umění se vyvíjí po celá tisíciletí. Hip hop, chcete-li rap, rozhodně není o melodii, jako jiná muzika. Hip hop je o rytmu a mezi ním a muzikou je prostě rozdíl, který hodně lidí nerozezná. Také je chyba, pokud někdo mluví o tzv. recitaci. Je to prostě rap. Není to zpěv (i když tam občas je), není to recitace, je to RAP. A je taky pravda, že banda metalistů, která umí zas do mikrofonu jen řvát a to tak, že jim není pořádně rozumět ani slovo, nemůžou být stejně jako rappeři považováni za zpěváky. Rappeři jsou prostě rappeři, zatímco metlisti jsou jen řvouni, kteří dají dohromady zhruba pět slov, dají k nim něco, co vzdáleně připomíná muziku, a tyto slva řvou pořád dokola. Kdežto Rappeři se svými texty snaží publiku něco sdělit, něco jim dát a odvyprávět nějaký příběh. Tohle je diskuse a ne zpovědnice. Každý s mými názory souhlasit nemusí a já to chápu, ale proč psát příspěvek ohledně něčeho, čeho nerozumím?
    • Re: Guláš

heletvuj nazor nezajma tady vubec nikoho kdyz se ti to nelibi tk se k temu ani nevyjadřuj žij svuj život a neotravuj... my taky nemame nic proti metalu a temhle stylum nic nerikame tak se tady moc neozivej a nemluv do hip-hopu kdyz ho nemuzes a nechces pochopit... Fuck you... shut up... bye niggas
  • mamlas

Sepultura 4ever!!!!! Eminem=Shit
  • besta

ahoj tady besta

ja eminema moc nemusim ale moc a moc se mi libi song"like toy soliders" *3* *3* *3*
    • eminemlove

Re: ahoj tady besta

mě taky
  • eminem

mno tak vo emcoj si mislim jen to nejlepsi je to skvelej rapper a upa ho zeru *14* *14* krasne spiva upa bozi *14* *14* *14* lovuju ho
    • eminemlove

Re: eminem

jo já ho taky moc žeru je nejj *14* *14* *14* *14*
  • rockstar

we made you

I love song we made you... *14* *14* *14*
  • nehg

Eminem

Eminema moc ho nemusím ale musím přiznat, že jeho videoklipy jsou vtipný. Třeba We Made you.
  • kkornyy

Em is best

Em je ůpa nejbestovnější prostě nej a jeho nová deska mmmm božská fáákt doporucuju v zadnym pripade neni trapnej chápu ze nekomu jeho muzica nic neríká ale aby si nekdo myslel ze je trapnej je picovina trapný sou treba hsm nebo jonasi ale Em v zadnym pripade to je ploste k!ng!!
  • diggz

UŽ ZAS?

Už zase řešíte toho Borata? Tak jednou pro vždy, on byl s Emem domluvenej!!! Nechali se potom spolu vyfotit a Eminem to sám potvrdil na tiskovce. Koukněte na tn.cz, dejte do vyhledávače Eminem a vyjede vám to! Celý to bylo jenom jedno velký divadýlko.
    • ms.amazing

Re: UŽ ZAS?

No a co? Tak to řešíme,chceš se snad hádat?? Coo? Řikáme jenom že to byla sranda a že si to zasloužil tak nás nech!
      • diggz

Re: Re: UŽ ZAS?

Heeey, klídek. V poho kámo. Řešte si co chcete. Já jen, že se tu už neřeší nic jinýho, toť vše... Jo a to jak odcházel nasranej bylo právě to divadýlko. Hádat se fakt nechci, nejsem žádnej posr... metalista, abych se hádal na diskuzi Eminema, já mám toho chlapa rád a proto mě štve, jak se mu tady všichni posmívaj, že ho Brüno ztrapnil. Peace
        • ms.amazing

Re: Re: Re: UŽ ZAS?

Hele já mám Eminema taky moc ráda,ale musíš uznat že tohle se prostě Boratovi povedlo! :D V každý píšničce rapuje o prdeli tak tady má prdel,podle mě to bylo fákt moc vtipný :D A vůbec si nemyslim že se dohodli i když Paris Hilton řekla že to mělo být na ní,ale že na poslední chvíli řekla že ne a proto s tim souhlasil Eminem.To jak se spolu pak vyfotili o ničem nevypovídá...Eminem se chtěl jenom zbavit trapasu :D A jinak metalisti jsou naprosto nedebilnější hudební styl co znám :D Ani hudbu nemaj hezkou a ty texty? O tom ani nemluvim :D
          • diggz

Re: Re: Re: Re: UŽ ZAS?

Ale jo, asi se nikdy nedovíme, jak to bylo. Jinak jsem fakt Emův fanda, mám desky, DVD's a tak, i když mám radši Dr. Dre. Je to borec. Ale stejně si myslim, že by si Brüno něco takovýho nedovolil.
  • 112j

Byl to rapper traper..

...který všechny urážel a dokonce si troufnul i na krále popu!!!! *8* *16* *10*
    • ms.amazing

Re: Byl to rapper traper..

Hmm,to s tim Jacksonem asi dělat neměl,ale jako byl to dobrý videoklip a byla to i sranda a navíc je dobře že tam dal všechno to zneužívání,plastiky atd.. Sice Michael nezneužíval ty děti ale co...Ten videoklip je svým způsobem taky umění nemyslete si že je lehký to vymyslet... A k tomu všemu se nemůžete koukat na jeden klip nebo jednu písničku..Je to borec...
      • angel15

Re: Re: Byl to rapper traper..

hm jen snad,kdyby to dal až by se to trochu uklidnilo po jeho smrti a ne hned co zdechne je to trochu moc...
        • iwule.23

Re: Re: Re: Byl to rapper traper..

ty voe ten song je asi4 roky staryy... ae vph *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit