Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
996 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diggz

UŽ ZAS?

Už zase řešíte toho Borata? Tak jednou pro vždy, on byl s Emem domluvenej!!! Nechali se potom spolu vyfotit a Eminem to sám potvrdil na tiskovce. Koukněte na tn.cz, dejte do vyhledávače Eminem a vyjede vám to! Celý to bylo jenom jedno velký divadýlko.
    • ms.amazing

Re: UŽ ZAS?

No a co? Tak to řešíme,chceš se snad hádat?? Coo? Řikáme jenom že to byla sranda a že si to zasloužil tak nás nech!
      • diggz

Re: Re: UŽ ZAS?

Heeey, klídek. V poho kámo. Řešte si co chcete. Já jen, že se tu už neřeší nic jinýho, toť vše... Jo a to jak odcházel nasranej bylo právě to divadýlko. Hádat se fakt nechci, nejsem žádnej posr... metalista, abych se hádal na diskuzi Eminema, já mám toho chlapa rád a proto mě štve, jak se mu tady všichni posmívaj, že ho Brüno ztrapnil. Peace
        • ms.amazing

Re: Re: Re: UŽ ZAS?

Hele já mám Eminema taky moc ráda,ale musíš uznat že tohle se prostě Boratovi povedlo! :D V každý píšničce rapuje o prdeli tak tady má prdel,podle mě to bylo fákt moc vtipný :D A vůbec si nemyslim že se dohodli i když Paris Hilton řekla že to mělo být na ní,ale že na poslední chvíli řekla že ne a proto s tim souhlasil Eminem.To jak se spolu pak vyfotili o ničem nevypovídá...Eminem se chtěl jenom zbavit trapasu :D A jinak metalisti jsou naprosto nedebilnější hudební styl co znám :D Ani hudbu nemaj hezkou a ty texty? O tom ani nemluvim :D
          • diggz

Re: Re: Re: Re: UŽ ZAS?

Ale jo, asi se nikdy nedovíme, jak to bylo. Jinak jsem fakt Emův fanda, mám desky, DVD's a tak, i když mám radši Dr. Dre. Je to borec. Ale stejně si myslim, že by si Brüno něco takovýho nedovolil.
  • 112j

Byl to rapper traper..

...který všechny urážel a dokonce si troufnul i na krále popu!!!! *8* *16* *10*
    • ms.amazing

Re: Byl to rapper traper..

Hmm,to s tim Jacksonem asi dělat neměl,ale jako byl to dobrý videoklip a byla to i sranda a navíc je dobře že tam dal všechno to zneužívání,plastiky atd.. Sice Michael nezneužíval ty děti ale co...Ten videoklip je svým způsobem taky umění nemyslete si že je lehký to vymyslet... A k tomu všemu se nemůžete koukat na jeden klip nebo jednu písničku..Je to borec...
      • angel15

Re: Re: Byl to rapper traper..

hm jen snad,kdyby to dal až by se to trochu uklidnilo po jeho smrti a ne hned co zdechne je to trochu moc...
        • iwule.23

Re: Re: Re: Byl to rapper traper..

ty voe ten song je asi4 roky staryy... ae vph *3*
  • Re : 666

Ahooooooooooooooooooooooj, 666. Naprosty souhlas s tebou. Je to yebo, ktery svojou produkci ohrozuje dusevni dedicstvi a nici svym Hip-hopem kulturni hodnoty nasi civilizace. je to cvicena opice.
    • Re: Re : 666

prosimtě ty tady taky mluvíš jako nějákej komouš xD...uklidni se a pak se rozmysli jestli takhle nadávat má cenu... nám i eminemovi je asi celkem u prdele, co se tobě líbí a nelíbí.. a když je nám to u prdele, tak sem nelez a zbytečně tu nekaž atmosféru woe xD... já např. nesnáším olsenky, ale taky nelezu do jejich diskuze jim nadávat, protože nechci kazit atmosféru fanouškům, který je maj rádi.. buď trochu tolerantní a taky vděčnej za to, že je každej jinej... *3*
    • pawla.sevcikova

Re: Re : 666

S váma nemá smysl se hádat. Ještě před nedávnem jsem Eminema taky nenáviděla. Ale když jsem se zaposlouchala do jeho hudby a přečetla (nebo spíš přeložila) si texty, tak mě naprosto dostal. Chci vidět VÁS, jak byste vymysleli takový texty a jak byste se dokázali stát během pár let tak slavným, prodali tolik CD a získali Oscara... Takže se nad tím napřed všichni zamyslete a až pak urážejte Eminema. Stejně ho neznáte! *13*
      • nehg

Re: Re: Re : 666

Eminemovi někdo ty texty píše.
        • pawla.sevcikova

Re: Re: Re: Re : 666

Ne, píše si je všechny sám
          • ms.amazing

Re: Re: Re: Re: Re : 666

Hmm..Taky by stačilo si koupit CD a tam je pak kdo ty texty skládal.. Je tak vždycky Marshall Mathers a Andre Young...
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666

každymu jednou dojde inspirace nebo se vyrepuje z toho co dřív bylo...třeba proto se nachvilku odmlčel a začal brát drogy,aby měl o čem zase repovat..nic vezlim je to cool raper:D
            • pawla.sevcikova

Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666

Ale ty nejlepší songy si napsal sám :D
              A jaký mu Dre složil??
    • ms.amazing

Re: Re : 666

Hmm a co jseš asi ty?
  • :D

videl ste nekdo mtv movie awards ? tam eminema uplne ztrapnil jeden typek kterej mu pristal holou prdeli na hlave
    • nehg

Re: :D

sice ho ztrapnil, ale Eminem ve svým videoklipu the real slim shady dělalal na někoho to stejný
      • Re: Re: :D

JO! Já jsem si toho pak taky všimla.. :D To mu jako Borat zase dobře udělal..Bylo to přesně jako v tom videoklipu -mám prdel na tvym xichte,mam prdel na tvym xichte a jestli chces pustit musis mi dat malou pusinku- tak to bylo :D
    • Re: :D

Ježiši to bylo strašný.. :D já se směju ještě teď když to vidím.. :D jako nic proti Eminemovi,ale tohle se teda fakt povedlo Boratovi.. :D
  • eminem

Eminem je fakt borec s velkym B!
  • china

em

Em je nejlepší. A ti co maj jinej hudeb. vkus tak at sem NELEZOU!!!
    • Re: em

Přesně tak... *3*
  • neví někdo?

zdarec lidi. Eminem je nejlepší raper pod sluncem je to prostě borec!!!!!! jooo a nevíte někdo jak má klip na ukážku toho hororu jak se menuje ten film??? moc dik
  • moniiiczkaaa

E

Tohle fakt tak sladkej, roztomilej, talentovanej šukázní chlap!! Mg z něho nemužu... *14* Úpo NEjlepšejší *14*
  • no tohle je lol

jako je mi fuk kdo mi bude jak nadávat... gramatiku neumím je mi 14 let a hudby poslouchám ale od každýho repera něco ... Eminem The Way I am je dobrej song... nikomu nenadávám do hudby až na bráchu ale to se dá pochopit je to přece sourozenec... tady to vypadá že nikomu víc jak 10 není když si nadáváte kvůli takový cipovině jako je styl hudby jakej kdo poslouchá ... klidněte hormóny a poslouchej te Coolia nebo Tupaca :-D
  • dofman5

nwm

ma fak dobry pisnicky eminem je
    typek
    *4*
    • Re: nwm

mas uplnou pravdu a souhlasim s tebou *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit