-
We made you
celkem hodně lidí na internetu pátrá, kdo je vlastně to děvče co zpívá refrén. Eminem na začátku songu We made you říká : "Jessica Simpson sing the chorus"...ale kdo je vlastně ve skutečnosti? Jessicu Simpson hraje modelka a herečka jménem Trisha Paytas. Ale zpívá ji Charmagne Tripp. Eminem si ve videoklipu utahuje z takových celebrit jako jsou Britney Spears,Amy Winehouse,Lindsay Lohan a její přítelkyně nebo Jessica Alba.Premiéru mělo video 7. dubna na webové stránce mtv.com. Singl si vede skvěle i v hitparádách po celém světě. Aktuálně v Americe je na 9. místě, kde zatím už několik týdnů kraluje novinka od BlackEyedPeas-Boom Boom Pow,v Anglii je na 5. místě. První je na Novém Zélandu nebo třeba v Irsku a Austrálii. U nás v Česku je v T-Music Chart na šestém místě. 19.května vychízá oficiálně jeho nové album "Relapse", které si už ale můžete stáhnout v předstihu na internetu.Měl sem tu možnost a musím říct, že album je skvělé. Taky se očekává, že až album vyjde okamžitě vyletí na první místo v prodejnosti alb v USA. Tak se necháme překvapit,kam to Eminem dotáhne tentokrát. Zdravím všechny fanoušky Eminema a díky že jste si tento poměrně dlouhý příspěvěk přečetli. -
-
Re: We made you
nezpiva to ta cos rikal, ale Jody den Broeder...si hledal na anglicke wikipedii ze? -
-
Re: Re: We made you
no tak jako se podívej na její stránky...www.charmagne.net -
-
Re: Re: Re: We made you
no jo , mas pravdu
-
-
-
-
je super
tak musim řict že jednou když jsem byla mladši jsem ho dost poslouchala teď už ne ale teď když vidal we made you musim řict že se mu fakt povedla a ten klip :D vždycky se na něho rada divam.. ma skvěly hlas :) a musim řict že 36 bych mu teda neřekla ani nahodou.. je prostě super mam ho rada *4* -
nwm
jakto ze na the slim shady show jsou jen dva fanoušci??? -
3 A.M. Videoklip HD nebo Full HD
Dobrý den,
chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde by se daly stáhnout nové Shadyho klipy We Made You a 3 A.M.? Hledal jsem na Torrentech, ale nic jsem nenašel.
Hlavně mi jde o to, aby to bylo v HD (720p) nebo FullHD (1080p) kvalitě.
Díky za linky. -
-
Re: 3 A.M. Videoklip HD nebo Full HD
muzes to stahnout na strance www.video mix.cz kde si to taky muzes vybrat jestli si to chces stahnout ve flv nebo v mp4 nebo v 3gp a jsou to vlastne videa z youtube ja tam stahuju porad *4*
-
-
the slim shady show
zdarec dneska jsem založil profil the slim shady show tak se tam přihlašte jako fanoušci... *1* -
...
eminem byl v t-music chart 6. tak dál hlasujte ať to dotáhne ještě dál ;) -
-
Re: ...
já hlasuju 5x denně! *4* ze všech pěti prohlížečů *14* -
-
Re: Re: ...
no já mám prohlížeč jenom jeden :( ...ale když sme ve škole na compech tak hlasuju ;)
-
-
-
;)
hej tak nemám slov...Návrat s písničkou "We made you" se mu naprosto podařil.Už se strašně těším na album "Relapse".A videoklip?Jako vždycky skvělý!To Eminemovi prostě jde;)Vítej zpět,Emineme! -
-
Re: ;)
nove album Relapse
http://www.quickshare.cz /stahnout-soubor/49634:eminem-relap se-2009-rar_98MB -
-
Re: Re: ;)
http://www.quickshare.cz/stahnout-s oubor/49634:eminem-relapse-2009-rar _98MB
-
-
-
..
me se líbí ta new písnicka Just like that,ta je dobrá. *5* -
nwm
dobra pisnička od eminema je mockingbird a ten singl 3 a.m ma fakt brutalni video fakt super -
new song
myslim ze eminem ma new song jmenuje se old time´s sako a je dobrej ale nevim jestli je nejnovejsi ted to prej hodne lidi stahujou na dilandau *4*