-
eminem
tojo eminem je good a dostává mě že jako jedinej bílej rapper se dokázal proslavit přes samý černý rappery *5* *5* -
nwm
eminem je nej neznam lepsiho rappera nez je on 50 cent mu nesaha ani pokotníky... *5* -
-
Re: nwm
přesně *3*
-
-
Tričko Eminem
Zdravím, prodávám triko Eminem, vzadu na lopatkách nápis Marshall Mathers, vepředu kvalitní potisk. Dovezeno z Anglie, nikdy jsem ho nenosil. Kdyby měl někdo zájem, ICQ: 233-313-688 -
-
Re: Tričko Eminem
kolik za to tricko chces?
-
-
king
EMINEM JE VLADCE RAPU VE SVETE *4* *14* *14* *4* *3* *15* -
yes
say hello hollywood eminem you are back and we are happy *14* *14* *4* *3* *1* *1* *3* -
woooow
ten eminem je uplne dobrej sklada dobry pisnicky neznam od neho zadnou pisnicku ktera by byla picovina -
-
RE:wooooow
hej ale ja mu vubec nestiham on rapuje upa megansky moc rychle!! *1* jedine co stiham je hilies song *15* on on je proste nejlepsi nasvete jaho uplne moc zboznuju posloucham jenom jeho a nekdy 50centa ale eminem je nejlepsi!!! *14* *14* *14* -
-
Re: RE:wooooow
já když sem začela poslouchat eminema tak sem přestala úplně poslouchat to ostatní....páč když si pustíte jeho a pak jinýho rapera tak vidíte jak málo toho uměj o proti němu *3* -
-
Re: Re: RE:wooooow
jn prostě Shady je jedinej raper,kterej se dá poslouchat *1* *3* nejlepší -
-
Re: Re: Re: RE:wooooow
Přesně tak. Už se těším na tu jeho novou desku. Je to borec. *3* *1*
-
-
-
-
-
Relapse
tak 19.5. mu vyjde to album :) uz se nemuzu dockat *5* -
-
Re: Relapse
jou já už sem to taky četla....už na něj čekám od tý doby co řekl že ho vydá.... *3* -
ja jsem myslela ze uz to vyslo -
já už se taky těším *3*
-
-
tak to je sila
lidi ta pisnicka od eminema kim je uplne husta sem ji ted poprvy slysela me malem vyletel tlak *4* *15* *1* -
-
Re: tak to je sila
u me bylo neco podobneho kamo *15* *1*
-
-
nwm
dřif jsem taky poslouchal metal aji tet si ho nekdy poslechnu ale hip hop se mi libi víc... -
Nej!!!Je eminem!!!
eminem je nejlepsi rapper *14* nej pisnicky co se mi libi jsou crack a bottle, ass a lose yourself je roste uplne nejlepsíííí *14* *3* *14*