Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eminem

tojo eminem je good a dostává mě že jako jedinej bílej rapper se dokázal proslavit přes samý černý rappery *5* *5*
  • dofman5

nwm

eminem je nej neznam lepsiho rappera nez je on 50 cent mu nesaha ani pokotníky... *5*
    • avrilie

Re: nwm

přesně *3*
  • Tričko Eminem

Zdravím, prodávám triko Eminem, vzadu na lopatkách nápis Marshall Mathers, vepředu kvalitní potisk. Dovezeno z Anglie, nikdy jsem ho nenosil. Kdyby měl někdo zájem, ICQ: 233-313-688
    • Re: Tričko Eminem

kolik za to tricko chces?
  • king

EMINEM JE VLADCE RAPU VE SVETE *4* *14* *14* *4* *3* *15*
  • yes

say hello hollywood eminem you are back and we are happy *14* *14* *4* *3* *1* *1* *3*
  • woooow

ten eminem je uplne dobrej sklada dobry pisnicky neznam od neho zadnou pisnicku ktera by byla picovina
    • RE:wooooow

hej ale ja mu vubec nestiham on rapuje upa megansky moc rychle!! *1* jedine co stiham je hilies song *15* on on je proste nejlepsi nasvete jaho uplne moc zboznuju posloucham jenom jeho a nekdy 50centa ale eminem je nejlepsi!!! *14* *14* *14*
      • Re: RE:wooooow

já když sem začela poslouchat eminema tak sem přestala úplně poslouchat to ostatní....páč když si pustíte jeho a pak jinýho rapera tak vidíte jak málo toho uměj o proti němu *3*
        • avrilie

Re: Re: RE:wooooow

jn prostě Shady je jedinej raper,kterej se dá poslouchat *1* *3* nejlepší
          • Re: Re: Re: RE:wooooow

Přesně tak. Už se těším na tu jeho novou desku. Je to borec. *3* *1*
  • marw

Relapse

tak 19.5. mu vyjde to album :) uz se nemuzu dockat *5*
    • Re: Relapse

jou já už sem to taky četla....už na něj čekám od tý doby co řekl že ho vydá.... *3*

ja jsem myslela ze uz to vyslo

já už se taky těším *3*
  • tak to je sila

lidi ta pisnicka od eminema kim je uplne husta sem ji ted poprvy slysela me malem vyletel tlak *4* *15* *1*
    • Re: tak to je sila

u me bylo neco podobneho kamo *15* *1*
  • dofman5

nwm

dřif jsem taky poslouchal metal aji tet si ho nekdy poslechnu ale hip hop se mi libi víc...
  • Nej!!!Je eminem!!!

eminem je nejlepsi rapper *14* nej pisnicky co se mi libi jsou crack a bottle, ass a lose yourself je roste uplne nejlepsíííí *14* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit