-
Happy Birthday
Vše nej k 20. narozám, Em!:-) -
DEJTE TO TAM
Ona hrála i v Pubert'ačce v roku 2008 a tady to není ty vole stránka na víte co ;) -
-
Re: DEJTE TO TAM
to jsem ted chtela napsat.. -
Re: DEJTE TO TAM
Mi to tam dát nemůžeme ... mají na týhle stránce teďka nějaký problémy ... a přidají to tam prý hned jak to pude ... a jestli chce urážet tuhle stránku tak táhni ... *8*
-
-
Wááá Emmuška je boží
Miluju úplně nejvíc filmík Puberťačka s Emm a Alexem ... spolu jim to hrozně moc sluší ... *14* -
-
Re: Wááá Emmuška je boží
jn je to prostě skvělej filík =) *14* -
-
Re: Re: Wááá Emmuška je boží
No co skvělej ... úplně božskej ... koukám na něj furt, a pak taky na Aquamarinu ten taky úplně miluju a nebo Hotel pro psy, no ten je absolutně boží !!! *14* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Wááá Emmuška je boží
Hotel pro psy ?? ten ani nejde popsat prostě totálně krásnej =* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Wááá Emmuška je boží
Jo dneska jsem ho zase skoukla *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wááá Emmuška je boží
já si ho teprv musim stáhnout ale už sem ho viděla =) a Aqamarine je taky uplně ůžasný =* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
prosím
Ahojky,Zbožňuju Emmu.Můžete mí prosím poslat odkaz nebo řict kde bych mohla stáhnout album emmy nebo některé pisničky?? nemužu to nikde najít, prosímm, ozvite se, předem děkuju :) *4* *4* *4* -
new film
hey lidi Emma bude hrat ve filmu A Great Education s Williamem Moseleyem. muzete sito precist tady http://www.empiremovies.com/2010/05/13/roberts-and-moseley-in-a-great-education/
doufam ze bude brzo natocenej uz se tesim -
Ještě hrála...
Hele ale dyť ještě hrála ve WildChild (Puppy) *4* -
-
Re: Ještě hrála...
a ještě v hotelu pro psy -
-
Re: Re: Ještě hrála...
joo a taky hrála ve WILD CHILD.. vymazlenej film.. :))
-
-
-
Prostě miluju ...
Miluju Tě, prostě miluju ... *14*
Jseš opravdu úžasná ... *14*
Prostě jako zpěvačka a herečka prostě jseš BEST !!! Moc tě milluju *14* *14* *14* -
-
Re: Prostě miluju ...
přesně tak Emminka je prostě zlato =** je totálně dokonalá ♥ *14* *14* -
Re: Prostě miluju ...
beru te za slov pusinko *5* *4*
-
-
Vše nejlepší! :-*
Vše nejlepší k narozeninám. Hodně úspěchů, lásky, štěstí a zdraví! *4* -
HB
happy Birthday!!!! -
Vše NEJ!
Emma je skvělá herečka a má nádherný hlas!Takže taky přeju všechno nejlepší:) *1*