-
HBD
Happy Birthday:)) -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší !!!! -
Narozeninky !
jj všechno nej nej nej znám ji z filmu mořská panna xD nic jiného jsem s ní neviděla ale těším se na film na svatého valentýnka je tam s tralor a taylorkem to bude určo krásnej filmík -
Narozky.. :)
Všechno nejlepší k narozeninám..myslím si,že se ke mně přidá více lidí je to tak?:) -
-
Re: Narozky.. :)
Jasně!Taky chci Emmě blahopřát,i když jí tak dobře neznám.Znám film Hotel pro psy a Pubertačka.Tam byla fajn.
-
-
:))
ona prostě upe nejlepčííí :) .... zbožňuju ... skvělá herečka a ty filmy takýýý *15* *3* -
Skvělaá je ♥
Ona nebyla skvělá jenom v Puberťáčce a v Hotelu pro psy...vy ste nikdo neviděl film Aquamarine??..mě zaujala už tam...je skvělááá...uá zbož%nuju jí *14* -
-
Re: Skvělaá je ♥
JA AQUAMARINE VIDELA JE TO BOMBA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
pubertacka
Mam ji moc rada....film pubertacka se mi uplne nejvice libil:) -
Ahoj včera jsem koukal na film Hotel pro psy s Emmou a hraje fakt výborně.Nevíte někdo o nějaké e-mailové adrese na který bych mohl emmě napsat?Já jsem koukal všudemožně po internetu ale e-mail na ní nebo na jejího manažera jsem nikde nenašel.Jenom tam byla adresa kdybych jí chtěl poslat dopis.Tak jsem se vás chtěl zeptat jestli byste třeba někdo nevěděl o nějakém webu kde by ta adresa byla nebo o někom kdo by to věděl že ho znáte že by jste to zjisitli nebo jestli to někdo vy nevíte. Prosím poraďte mi. -
BEST film:)))
Zrovna sem dokoukala PUBERAŤAČKU...A JE TO BEST FILM... *14* *14* *4* *4* -
-
Re: BEST film:)))
ja taky a je to supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer miluju ji *14* *1*
-
-
je to kráska
Je to moooooc krásná herečka a nedávno jsme zrovna viděla film "puberťačka" mno a hned mě zaujmula..byl to fakt ůžastnej film..určitě musím vidět i další filmy v kterých hrála....je fakt skvělá.. *14*