-
jo a omlouvam se za to jedno _m_
-
Ema
Ema je opravdu velice pekna a svou hereckou postavu zahrala primo skvele!Je proste superrrr!!! -
Ta stranka je dobrá ta stím veritaserium
-
Tip
Na stránce www.veritaserium.com Jsou 4Trailery a reportáže atd.Je to Ang.-stránka harryho pottera.Podivejte se tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!§§§§§§ -
Emma Charlotte Duerre Watson
Emma Watson je pro mě nejlepší herečka.Nejen,že je hezká ale i skvěle hraje ve filmu...mco bych jí chtěla poznat osobě...:)) -
nic moc
kto ma jej foto nech posle ja vam poslem hocico co chcete -
ee
tak vidim ze asi nahou emmu nemate co?jinak by jste uverejnili stranku.prosim vas,poslete mi jeji fotky na muj mail.mam spoustu fotek celebrit.muzu poslat za emmu.dik -
Vy, kteří máte fotku nahé Emmy (i když je to třeba fake) tak tady napište prosím svůj e-mail a odlište svůj příspěvek nějak (třeba heslo "Všeci")
-
Emma
Jste uchylaci nebo co?Taky by se vám to nelibilo. -
Pošlete mi nahou emmu plz.