Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pošlete mi nahou fotku Emmy na email trzicky@seznam.cz dík
  • emma nahá

Prosím tě pošli mi fotku nahé Emmy Watson
  • Je fakt dobrá!

Líbí se mi v Harry Potterovi.
  • naha emma

prosim poslete mi fotku nahe emmy watson na kubas777@seznam.cz.moc dekuju
  • Chtel byh aby jsi poslal na havalien@seznam.cz obrazek Emmy Watsonove nahou
  • Je to prostě nejlepší herečka z Harryho Pottera
  • emma je fakt dobrá herečka a umí si svou slávu užít...jen mám strach aby to nepřehnala!!ted jsem četla že začíná mít pomalu problémy s anorexii prosím jestli víte někdo něaké novinky o ní nebo máte něaké obrázky tak se mi prosím ozvěte a pošlete mi to.....nikola.ufounka@centrum.cz.........předem děkuji
  • Je super!

Ahoj! Je super Ahoj!
  • Emms

Emma je vážně cool.Hůavně doufám, že ve skutečnosti není nafoukaná,je to moje nej nejoblíbenější herečka.Prosím jestli o ní máte nějaké informace tak mi je napište na mail:Lussesitta@seznam.cz. Please!!A jestli ji máte taky někdo tak moc rád atak mi napište a já ráda o ní pokecám,dík.Jo ,a nevíte někdo jestli má nějakého kluka??Já četla že jo ale myslím, že to není pravda.Zavídím jí ,je fakt supr herečka a taky hezká!!Doufám, že ji ta sláva nezničí.
  • emmu mam fakt rada dobre vipada a je aj skvela herecka a neni pravda ze bez make-upu vypada hrozne vydela sem nekolik jejich fotek bez neho takze... jo mimochodem jak se rozplyvate nad tou fotkou s emmou ve spodnim pradle tak to neni ona jen tam ma pridelanou hlavu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit