-
pochvala
Emma je vážně krásna a to je co říct -
LOVE
Tvoje oči jsou jako dvě studny, v kterých se rád topím. -
Balzam na moju dusu
Hoci som videl Harry Potter 1 a videl som Emmu,este som si neuvedomoval jej krasu.Vtdey som sa sustredoval na dej,efekty...No ked som sledoval uz Harry Potter 3 tak som si jej krasy nemohol nevsimnut.Vlastne som sa ani nesustredoval na pribeh,ale na nu.Cim je starsia,tym si viac uvedomujem,ze jej krasa je este krajsia.Neviem cim to je,ale krasa ma na nej sicpritahuje, ale hlavne ma zachvatilo jej vystupovanie,jej usmev,jej vzitie sa do deja...Krasa,povab,perfektne vystupovanie-balzam na moju dusu. -
ses kocka
napiste mi prosim na email jakub.smejki@seznam.cz prosim napiste mi alespon to nebo jenom neco jeji e mail a cislo a le hlavne email jenak je to super kocka -
Informace
Emma je dooost šikovná holčina,takže bych se o ní chtěla dozvědět co nejvíc.Prosím posílejte mi všechno o ní na můj mail Inty@seznam.cz Díky moc -
LOVE
jeto ta nejmrasnejsi holka na celem svete ja ji miluju a chci ji poznat blíž prosim lidi napiste mi její e-mail na mou adresu www.vesnica@seznam.cz ja ju miluju a poslete mi i její fotky jestli mate a chci si dopisovat s nakym jejim odbivovatelem jako je ona předem dekuji ahoj -
Kráska
Chtěl bych vidět fotky z jejích narozenin určitě vypadá jako kočka zajímalo by mě jestli ty fotky z jejích narozenin dají na internet tedy jestli nějaký jsou ,ale určitě jich hodně nafotili...... -
Emmči narozeniny
Taky bych se sní chtěl seznámit a blíž jí poznat , přeji jí vše nejlepší k narozeninám ,to by semi splnil můj sen, abych jí viděl, každý den semi oní zdá ve škole už to kamarádům vadí že pořád myslým jenom na ní, dokonce sem si její jméno vyřezal na lavici fakt je to velká kočka tak že jí přeji vše nejlepší hodně zdraví a úspěchy ve škole a všechno ostatní. -
emma watson
potřeboval bych jí poznat blíš abych oní něco moch říct ale jinak je kočka !!!!!!!!!!!!!! -
miluju ji
Je fakt nadherna a strasne se tesim az prijede do prahy.Nema tu na ni nekdo e-mail?Moc vas plosim !!!!