-
Re: Re: Re: Všechno nejlepší
tak hele, zkrátka nemám ráda emmu watson,jasný? a to že sem ji napsala že ji nenávidím, to neznamená že sem nějakej pubertální fracek!každej má svůj názor...znám hodně lidí, kterým není sympatickej já nevím třeba robert pattison
a mě není zkrátka sympatická emma..chápeš?
takže se teda omlouvám jestli sem nějakého fanouška tady emmy urazila, ale řekla sem co sem řekla! -
Re: Re: Všechno nejlepší
Samozřejmě že můžeš NAPSAT svůj názor. Ale možná by bylo dobré si příště uvědomit, že tím, co napíšeš, prezentuješ především sebe. Ostatní si budou podle tvého komentáře dělat obrázek o tobě, ne o Emmě. Určitě tě nepotěší, když si např. podle tohoto komentáře nebudou myslet nic jiného než to, že jsi nejspíš nějaký pubertální fracek, který zhnusený životem vykřikuje do světa svou nechuť ke všem hodnotám, které on sám bezpochyby není schopen vytvořit. 1. nevidím důvod, proč bys ji měla nenávidět, zvlášť když předpokládám, že ji nejspíš nebudeš znát tak osobně, aby ti mohla nějak ublížit. 2.co sám nechceš, nečiň druhým - říkal žáku kantor kdesi tahaje ho za pačesy. Tak aby se ti podobné hlášky typu "nepřeju jí nic dobrého" jednou nevymstily. -
Re: emma a kristen
Já myslím že Emma. -
jak myslíte
Nato ,že hraje Hermionu jsem si už zvykla takže my tam nevadí,ale neumím si ji představit kde jinde-Ballet shoes?-to byl teda tuctovej nanicovatej snímek,já nevím Emma přesto ,že se snaží chovat mile má namyšlenej zjev a to jí nikdo neupře,jestli znáte pojem afektovanost tak to je její viditelný hlavní povahový rys,taky je asi hodně ctižádostivá a soutěživá *9* *9* no teda takovej týpek nic pro mě...když se objevila v Ballet shoes a jinde pořád to byla ta Hermiona ona se na tu roli hodí ,protože je to stejná suverénka jako ona,ale v každym filmu at uvidim ten jeji zjev kdekoli,pořád podá stejnej vykon,jestli vás něčím zaujala tak možná právě tím jak se snaží vypadat originálně,časem to možná přejde ale já myslím,že ona bude taková suveréní "kráva"nadosmrti,myslím,že každej její kamarád/ka ji má po delší době plný zuby ,protože se snaží každýmu zavděčit a přitom je to vlezdoprdelečná povaha,já osobně ji pramálo řeším,ale mezi pubertáky vzbuzuje Emošílenství,na jinejch odkazech jiných herců je pár komentářů a tady u té "herečky"z Potterovek a zatím téměř nic dál 14a něco,jasně že na můj komentář se ted všichni fanatici co se jí zastávají a nechtějí slyšet nic než chválu na svou Emmu se ted na mě slítnou jako vosy na med-že melu něco o čem nemám ponětí,že jsem blbej/á a tak ale oni o tom taky nemaj ponětí jaká je a to co z ní vyzařuje tak to je můj dojem z ní co jsem tu napsal/a takže mě nechte laskavě být a vzpamatujte se! *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nahá
to sice ne, ale kdybys tu fotku viděla tak pochopíš....je to fotomontáž...to tělo k ní vůbec nesedí -
Vše nej :-)
Všechno nejlepší k 19. narozeninám a parádní úspěchy v herecké kariéře, na Univerzitě a v jejím životě, téhle prima a VERY BEAUTIFUL GIRL *3* *14* *3* přeje její MEW-C4 -
Re: happy birthday
vsechno nej k narozkam *14* -
happy birthday
wše nej k narozkam *1* -
Re: Všechno nejlepší
no tak sorry, ale menší dotaz: to tady člověk nemůže říct ani svůj názor?
*7* -
Všechno nejlepší
Přeju všechno nejlepší k narozeninám *3* a taky bych chtěla říct: mildaa když se ti někdo nelíbí nemusíš o něm psát že je to debil kdybych tohle psala já nedělala bych nic jiného *13* -
Re: bIrThDa
Ty budeš asi top model...že??
Ale to j věc názoru,já si myslím,že je to moc hezká holka=D -
koment
Kdyby se trochu narovnala,hned by vypadala líp. Opravdu miluju lidi,kteří se krásně oblečou, krásně namalujou, vůbec udělají všechno pro to, aby byli hezcí a opravdu jim to slušelo, a pak to nedotáhnou do konce. A přitom by mohla vypadat opravdu elegantně a trošku na úrovni. JEN KDYBY SE TAK DĚSNĚ NEHRBILA!!!! -
vsechno nejlepsi
vsechno nejlepsi k narozkam Emmo *15* *15* -
Birthday
Happy birthday to you,happy birthday to you,happy birthday dear Emmo,happy birthday to you.....!!!! *1* *1* *16* -
emma a kristen
jsou stejne stare a ve stejnem
mesici..parada:)..kdo je lepsi? Ze stmivani bella nebo Harryho pottera hermiona?...beru bellu:) -
vše nej
emma watson...hm...ale jo hodne stesti preji....lepsi je kristen stewart je ji 19 od 9.4:) (bella ze stmivani) -
bIrThDa
no neni to zadna krasavice *9* -
HaPpY bIrThDaY
Všechno nej,nej,nejlepsi Emmo moje,miluju te,jsi moje zlaticko,takze jeste jednou vsechno nejlepsi *MUCK* *14* *14* *14* -
JUHŮŮŮ
šťastné narozky Emm!! *14* -
Narozeniny
*3* Všechno nejlepší k narozeninám! *3*