Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taniskaaa

Re: No

jj,to máš pravdu... *3*
  • mew-c4

Re: Re: Re: Re: Narodila se v Paříži!!

*3*
    PS.: Musel
  • wendy92

Re: Re: Re: Narodila se v Paříži!!

Ale toto se těžko dokazuje - leda by ses musela zeptat správce co to schvaloval..takže to necháme bejt..narodila se ve Francii, žije v Anglii *4*
  • wendy92

Re: Re: Narodila se v Paříži!!

BLIK Tak to se teda pleteš - v tom životopise jsem ten Londýn přepsala na Paříž asi před týdnem... *4*
  • mew-c4

Re: Narodila se v Paříži!!

Jo BLIK narodila se v Paříži, ale žije v Oxfordu - jinak ale životopis byl dobře napsaný už dlouho *4*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: No

ehm.. samý je s tvrdým Y jako mladý *15* ... jinak souhlasim *3*
  • wendy92

Narodila se v Paříži!!

Cha tak to je dobrý...Emma má skoro 2000 fanoušků a profil tu má už několik let, a ještě si za tu dobu žádnej nevšim, že má naspanou v životopise totální kravinu - že s narodila v Londýně...a přitom tu Paříž má i v základních údajích...ale Wendy to koukám konečně spravila...fakt divný některý osobnosti maj tisíce fanoušků a všichni píšou jen kraviny do diskusí místo aby upravovali životopis a kraviny uváděli na pravou míru... *7*
  • Re: Re: Re: No

Jojo, samíííííí vůl to tu opravdu je *1* *1* *1* *1*
  • mew-c4

Re: Re: No

Aaa chytrý frajer se ozval.
    Vidím že to ti muselo dat hodně prace no a času *15* *15* *15* *15*
    Tady je to opravdu skoro samí vůl.
  • hm..

Já teda osobně Emmu ráda nemam, ale svuj názor nikomu nevnucuju. Jo, možná je díky vizážistům a kadeřníkům "hezká", ale když se na ní podíváte bez make-upu, ne že by byla hnusná, to ne, ale neni ničim výjimečná - obyčejná tuctovka, jakých potkáte na ulici stovky. A co se týče herectví, tak dobře vážně nehraje. Jestli se vám líbí, je to váš názor, ale já myslim, že afektovaná Hermiona je možná to jediný, co by jí šlo. *3*
  • hm..

Já teda osobně Emmu ráda nemam, ale svuj názor nikomu nevnucuju. Jo, možná je díky vizážistům a kadeřníkům "hezká", ale když se na ní podíváte bez make-upu, ne že by byla hnusná, to ne, ale neni ničim výjimečná - obyčejná tuctovka, jakých potkáte na ulici stovky. A co se týče herectví, tak dobře vážně nehraje. Jestli se vám líbí, je to váš názor, ale já myslim, že afektovaná Hermiona je možná to jediný, co by jí šlo. *3*
  • Re: No

Aso! Tak to mě s ní někdy seznam..zdá se, že jí znáš velice dobře.
  • ;)

na to jak je mladá tak bezvadně hraje určitě mě osobně v H.P. oslovila *3*
  • yuris.sun

Re: No

Skoro trefa do černého,moje slova.Lidi by se nejdřív měli pořád podívat a pak pořádně to rozmyslet,než žačnou někoho kritizovat *9* *3*
  • mew-c4

No

Zdravím
    Spíše by jste se mohli vzpamatovat vy co jste tu neb Em je fakt dobrá herečka, neb stačí se na její výkon lépe soustředit a poznáte, že to hraje fakt dobře a navíc v Ballet´s shoes to jenom dokazuje, neb role jsou odlišné a do každé se dokáže parádně vžít. Je třeba se na filmy s ní dívat pečlivě a né jen na ukázky jak tady "pan hermafrodit". Em není jen pěkná a chytrá holka, ale i jedna z nejlepších mladých hereček. *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Všechno nejlepší

Pokud NEMÁŠ RÁDA Emmu Watson, tak nepiš, že jí nenávidíš. Nenávist je něco, co člověk - nromální průměrný člověk - cítit skoro nemůže. Jestli tě Emma dráždí, což je klidně možné, sám mám pár slavných osobností, kteří u mne tento pocit vyvolávají, tak to napiš. Ale tvůj komentář "nepřeju jí nic dobrého" a tvoje nenávist se skutečně mohou obrátit proti tobě. Sám jsem říkával lidem, kteří mne naštvali "Chcípni!" dokud mi někdo neřekl, že se mi to vrátí. Nemohl jsem jinak, než souhlasit.
  • Re: jak myslíte

Tak myslím, že bys neměl takhle lehkomyslně někhoho odsoudit (krom Hitlera). Ale přesto jsem slyšel i z jiného zdroje, že si prý počínala, jako nafoukaná kravka, takže neříkám, že to, co tu píšeš není pravda.
  • ewiishqa

Re: jak myslíte

me osobně přáde emma jako dobrá holka je to tvuj nazor ale podle mě ji nikdo nemužete soudit jaká je protože nikdo nemáte ponětí jaká je!!!!(já taky ne):D
  • Re: Re: Autogram

cau lidi taky by me zajimala ta adrase emma je totiz desne sexy *14* *14*
  • Re: Re: Emma

coze?? fakt??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit