Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parket..a

SOUTĚŽ

Ahoj všichni, Emma Watson je ve finále soutěže o nejhezčí herečku a soupěří s Miley Cyrus, hlas Emmě můžete dát zde
    http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-herecka-finale
  • beast

future

myslim ze se v budoucnosti moc neprosadi
  • niki3

Re: ewd

Zduř, jak je...? *4*
  • niki3

Re: ftyvghbj

...blbost, mě se líbila i v Kameni mudrců...byla taaak rostomilá... *4* ...a teď je krásná a rostomilá... *3*
  • tramvaj-tramvajenka

ewd

cau lidi *4*
  • ftyvghbj

kdyz byla mala,tak nebyla zrovna moc hezka,ale ted jak vyrostla *14* je strsne krasna *14*
  • EMM

Emms je super herečka , která se umí do své role výborně vžít a jde si za svým snem! Nemá nic jednoduché a nevím proč by ji kdo měl kritizovat! Neznáte ji , ani já ji neznám, jen tvrdím, ž Emms svou roli zastupuje naprosto dokonale a myslím , že představuje pro ostatní herce velkou konkurenci!
    *1*
  • nikeadidas

Re: Re: Harry

kluku tak ty nevíš......Daniel Rupert i Emma to hrali dobre ale nejlip to hral herec Horacia Křiklana.......HP 6 fakt luxusni film..........
  • Re: Re: emms

jj,trapny *13*
  • Re: jak myslíte

Tvůj příspěvek mě opravdu pobavil. Snažíš se uchovat v nejhlubší anonymitě, ale ve skutečnosti tenhle příspěvek o tobě říká opravdu mnoho. Moc se mi líbí tvá zmínka o afektovanosti. Je to vlastnost, kterou z fotek opravdu nepoznáš.Já nejsem nějaká zarputilá fanynka Emmy, ale takhle debilní příspěvek nešel přehlídnout. Příště si své příspěvky po sobě alespoň přečti. Tvá souvětí a jazykové prostředky jsou k smíchu. *3* *9*
  • vashley

Re: Re: Re: Re: Re: Emma is best

taky si říkám kfyž jí "nesnáčí" já taky nechodím na stránky celebrit které nesnáším *3*
  • niki3

Re: Re: Re: Re: Emma is best

Dobře...tvůj názor ti nikdo nebere...ale proč sem teda chodíš...???
  • nicky0012

Re: ?

jo klidně mužeme být kámošky!!
  • ?

Ahoj Nicky(0012).Budeme kámošky?mě je 13 no a tak mě napadlo jestli i nemůžeme dopisovat přes osobnosti.cz.Nevadilo by ti to? *4* *3* *4* *3*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Emma is best

to bude asi tím že nejsem jediná kdo ji moc nemusí!
  • vashley

Re: Re: Emma is best

nápodobně *3* a namyšlená určitě není když před několika lety poslala mojí ségra autoram z UK *4* jiank nové urážející komentáře této herečky jsem smazala! jsem admin toho profilu *5*
  • niki3

Re: Emma is best

Já teda taky nechápu, jak může někdo tvrdit, že je Emm namyšlená...jasně, já ji osobně neznám, ale je to vidět ze všech rozhovorů...podle mě je milá a pohodová...a když někdo tvrdí, že je namyšlená, tak jenom proto, že jí závidí...můj názor...
  • katas93

Re: hm..

vždyt je dobra herecka!a hezka rozhodne je,a to i bez make-upu,ona zadny sminky nepotrebuje je prirozene hezka,a na rozdil od ostatnich tuctovejch namyslenejch celebrit je i chytra,a nevymeta jeden vecirek za druhym,vzdyt ji prijaly na univerzitu.podle me je jedna z nej herecek,UŽIVATEL kristyna230-SOUHLASSS!!!!
    *5* *1* *3* *15*
  • vashley

Emma is best

Emma je nejlepší!!!!Moc jí moc ráda,a proč by byla OMG namyšlená? *7* *5* *13*
  • niki3

Re: Re: Re: ;)

přesně... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit