-
Re: Re: Re: emma watson
To je pravda Emma je fakt moc dobra herecka myslim si ze je i hrozne hodna a mila Emma Charlotte Duere Watson je UZASNA *14* *14*Kdo ji nema rad je fakt blbej protoze je to vyjmecna holka s velikim talentem............. *4* -
Emma
Emma pro mě znamená hrozně moc a moc mě štve když o ní lidi pstě žvaní a píšou nesmysli aniž by si to nejpr třeba ověřili !!! *16* *4*
Emma je talentovaná a krásňoučká !!! a myslím si že v Harrym Potterovi, podala úžasný výkon, jako Hermiona je taky úžasná, miluju ji protože jsem si už jako malá zamilovala její postavu Hermiony Grangerový a od tý doby se mi strašně moc líbí a mám ji ráda, samozřejmě že miuju ještě spoustu dalších celebrit, awe Emmička patří mezi prvních 5 nej na celém světě a kdybych se dozvěděla že se jí něco stalo nedejbože tk bych za ní určitě jela, protože pro mě znamená hrozně moc, a chci vzkázat lidem kteří ji nemaj rádi nebo dokonce nenávidí tk ať ji ignorujou a nechaj ji být, protože Emmička si rozhodně falešný faoušky nezaslouží !!! *16* Takže ty co ji chtěj jenom pomlouvat tk ať vypadnou a pomlouvaj si třebas Tokio Hoteláky trapáky nebo někoho jinýho a sem ať už nelezou !!! *16* *10*
I Love Emma Charlotte Duere Watson *14* -
Re: Re: Re: emma watson
soiuhlasím *8* -
Re: Emmísek !!! =)
je mladá a má málo filmů ale je prostě skvela a neni rozhodne NAFINTENA -
Re: Re: emma watson
jj máš pravdu já tomu taky vůbec nevěřím !!! je to milášek a navíc je hrozně krásná !!! *14*
tak roztomilá herečka nemůže bejt na nikoho hnusná, já tomu pstě nevěřím a nikdy nebudu !!! *16* *8* *14* -
Re: Re: Emmísek !!! =)
mnoto teda nemaj Emmička je zaltíško *16* *14* -
Emma Watson
Emma je inteligentní,temperamentní.Podáv á skvělé herecké výkony a ještě k tomu všemu je fakt SEXY !!! *14* *4* *14* -
Re: emma watson
Tj,jí každý pomlouvá.... prý na natáčení HP 6 každeho štvala.To vůbec není pravda *9* *9* *9* *9* *16* -
emma watson
Emma je skvela herecka mam ji moc rada mam plagaty vse a ted jsem cetla ze chtela brachu nacpat az byla pry historicka na modelingovou agenturu dokazala to a novinari ji ted furt pomlouvaj hrůůůůůůůůza *9* -
maj pravdu *1* -
Tak pokud to říkají i Daniel a Rupert tak na tom asi něco bude, myslím, že oni ji znají víc než my takže to nemůžem nijak posoudit. -
Emmísek !!! =)
Teď mě awe fakt vytočilo jak o Emmičce píšou že je nafrněná a že to o ní říkaj sami Daniel a Rupert že je namyšlená a nesnesytelná já bych jim nejraci nakopla neco !!! Pre nekdo jako Emmička nemůže bejt nafrnnej no a? já bych asi byla tky otrávená z toho natáčení 10 let ?! ona za to nemůže je skvělá a Harry Potter jako film tky awe už chce prostě natáčet něco jinýho prostě jí nabawí natáčet celu hereckou kariéru to samý mno !!! Je úžasná a úžasnou zůstane !!!!!!! Ať si o ní myslí kdo chce svý !!!! *3* *16* -
Fello
Ona je nádherná a uplně božská herečka:) -
Re: Emma is best
jo máš recht vůbec není namyšlená *10* -
Re: Re: Emma is best
jo to teda není pravda že je nafoukaná *13* je učiněný *4* takových je na světě jen hrstka měly by sme si jich vážit *4* -
Re: Re: Re: emms
jéžíííš ne každej je dokonalej v češtině ne??? jo sou to sice hrubý neodstatky ae důležitý je co píše a ne jak to píše...proboha lidi vzpamatujte se... -
Re: Re: Re: Re: Re: Nahá
a jak můžeš vědět že udělala???? hele lidi nechte toho... já teda taky nwm co je na tom pravdy možný to je i neni... ae neni to její věc??? kdo se mnou souhlasí??? *7* -
---
em,je good herecka! -
jjjjj
Emu mám ráda je to super herečka a jako hermiona byla s herrym a ronem tedy danielem a ruprtem fakt super 3 -
není k****
Emma je moji neoblíbenější herečkou.
Jako herečka je super. *3* *3* *4* *14*