Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivcaxxx

emma

no ale je to dobrá herečka,mám ji docela ráda.
  • skih

emma

emmu jsem mela rada v HP az od 3. dilu,herecka je to znamenita! *4* patri mezi nejlepsi. *1*
  • Re: jak myslíte

ty seš ale pipka,...Emma je super herečka a v ballet shoes hrála skvěle.vzpamatuj si laskavě ty!a když emmu nesnášíš,tak sem na tito stránky nelez!čauky *10* *10*
  • Re: :)

coze?!emma je stardi nez miley cyrus???te pic miley vypada srarsi a je mnohem lepsi!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Emma is best

Bo provokace je to nejpepšy co ludi vymysleli.
  • lili444

Emma

Skvělá herečka!!
    A má dobrý styl oblékání ;) *3* *4*
  • niki3

Re: 8.pozice

Jo, určitě se zase vyšplhá nahoru...ale když si to tak vezmete...kolik osobností tady je...tak to, že je vůbec mezi deseti nejlepšími, je fakt úspěch... *4*
  • roselafendo

Re: Re: 8.pozice

třeba se to zase zlepší *3*
  • Re: 8.pozice

hm to je škoda *9* *9*
  • Re: 8.pozice

To nemění nic na tom,že je to nejlepší herečka a sympatická holka.
  • irma116

8.pozice

Lidi to je hrozný! Emma už se propadla v žebříčku Top osobnosti na 8. místo! *9*
  • Emma je má nej herečka

Emma Watson je má nejoblíbenější herečka.
  • irma116

Re: Re: Re: Re: Re: Nahá

Ještě chci říct že Emma podle mě nemá důvod se svlíkat!! *13*
  • Sweet.Amber

zajímavé ale je že Rowlingová dala Hermionu s Ronem. Protože každý by asi čekal že Hermiona bude s Harrym. Chytře to na nás vymyslela *4*
  • Re: Re: ftyvghbj

jasně,že byla hezká vždycky
  • Re: future

a to jako proč? Myslím ,že má dost šancí na dobrou budoucnost! Já jí to přeju *8*
  • maskedka

Re:

Já mám namalované oči jen málokdy, ale štve mě, že nemohu mít linky. Ty mi totiž nesluší.
  • Ja vidim na nejakych fotkach ze az tak zmalovana neni!! *13* Kdo ted nema make-up nebo nema namalovane oci?
  • emma watson

emma je naozaj super herečka má veľmi veľký talent na herectvo ked si zahrala v harry potterovy ehe *14* *14* *14* *14*
  • ajulina

:)

http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit