-
emma
no ale je to dobrá herečka,mám ji docela ráda. -
emma
emmu jsem mela rada v HP az od 3. dilu,herecka je to znamenita! *4* patri mezi nejlepsi. *1* -
Re: jak myslíte
ty seš ale pipka,...Emma je super herečka a v ballet shoes hrála skvěle.vzpamatuj si laskavě ty!a když emmu nesnášíš,tak sem na tito stránky nelez!čauky *10* *10* -
Re: :)
coze?!emma je stardi nez miley cyrus???te pic miley vypada srarsi a je mnohem lepsi!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Emma is best
Bo provokace je to nejpepšy co ludi vymysleli. -
Emma
Skvělá herečka!!
A má dobrý styl oblékání ;) *3* *4* -
Re: 8.pozice
Jo, určitě se zase vyšplhá nahoru...ale když si to tak vezmete...kolik osobností tady je...tak to, že je vůbec mezi deseti nejlepšími, je fakt úspěch... *4* -
Re: Re: 8.pozice
třeba se to zase zlepší *3* -
hm to je škoda *9* *9* -
To nemění nic na tom,že je to nejlepší herečka a sympatická holka. -
8.pozice
Lidi to je hrozný! Emma už se propadla v žebříčku Top osobnosti na 8. místo! *9* -
Emma je má nej herečka
Emma Watson je má nejoblíbenější herečka. -
Re: Re: Re: Re: Re: Nahá
Ještě chci říct že Emma podle mě nemá důvod se svlíkat!! *13* -
Sweet.Amber
zajímavé ale je že Rowlingová dala Hermionu s Ronem. Protože každý by asi čekal že Hermiona bude s Harrym. Chytře to na nás vymyslela *4* -
Re: Re: ftyvghbj
jasně,že byla hezká vždycky -
Re: future
a to jako proč? Myslím ,že má dost šancí na dobrou budoucnost! Já jí to přeju *8* -
Re:
Já mám namalované oči jen málokdy, ale štve mě, že nemohu mít linky. Ty mi totiž nesluší. -
Ja vidim na nejakych fotkach ze az tak zmalovana neni!! *13* Kdo ted nema make-up nebo nema namalovane oci?
-
emma watson
emma je naozaj super herečka má veľmi veľký talent na herectvo ked si zahrala v harry potterovy ehe *14* *14* *14* *14* -
:)
http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1