-
Ahoj Evi das mi prosim tvuj e-mail nebo telefonn ses fajn slecna aje stebou sranda jo a pozdravuj dana a ronaaaaaaaaaa.prosimmm ooddeeppiiss mana *1* *3* *5* *14* *7* *4* *3* *4* *15* *8*
-
Evicka
je fajn holka hlavne ve filmu i kdyz jsem ji nikdi nevidela je moc fajnn devce a rada bich se s ni seznamilaa *3* *5* *7* *15* -
Prosím
Pošlete mi někdo prosím fotku nahý Emmy. Protože jsem se do ní zbláznil. *9* -
Je to kocika
Je to kocka ¨nejvetsi *14* -
MEWC-4
Nemůžu tě najít na ICQ. Pls napiš mě tvý číslo na 271-469-011. DÍKY PŘEDEM -
Stručně
Je to kočka!!! *14* -
Emma
Je fakt pekna jestli mate nekdo kontakt tak ho pls napiste my ICQ je 336 877 891 diky *14* *14* *14* *5* -
Emma je nejlepsi mlada herecka kterou znam libi se my jeji stil a je fakt pekna holka urcite bude slavna!!! *8* *5*
-
em je boží *14*
-
Tahni
Hele ty úchyláku jestli si myslíš že budeš ndávat Emmičce ta seš na omylu.Tahni vole jeden hnusnej. *16* *16* *13* *13* -
EM
Jestli tam jeste ses MEWC-4 tak mi posli tvoje cislo na icq na 242421110.dik zdravim *3* -
no neviem ci je taka super, otvorte si www.emma-watson.net, fotky z londynskej premiery podla mna nie su bohvieco.
-
Em
MEWC-4 jké že je tvoje icq lite 5 4íslo?please. *5* -
Em
Jo taky si to myslim že komu se nelíbí EMMA je úplnej DEBIL žejo.Mám její fotky(350)a uctívám je nad zlato. *14* *14* *4* *14* -
www.emma-watson.cz
-
Čaky všichni, koukněte na http://media.emma-watson.cz/fanmade/matqo-beautifu l.wmv prosim MEWC-4 napiš mi tvoje ICQ číslo. Díky .... *14*
-
a ještě něco:je jenom MOJE! *1* *14* *14* *14* *14* mam na ni kontakta pisu si s ní kdyby měl někdo nějaký problém najde mě na ICQ pod moji přezdívkou MEWC-4 324......!
-
A souhlasím s Emm *14* *14* *3*
-
Ale lidi(dětska) je to nejlepší herečka a nejhezčí holka vubec mam její fotky a miluju ji a jestli nekdo tvrdí o ní něco špatného tak je úplný magor či kráva *14*
-
Emm
JE TO TA NEJLEPČÍ HEREČKA A HOLKA NA SVĚTE!!!!!! *14* *15*