Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to borka *14*
  • Emma

NO už se dost vyvinula, doufám že bude pokračovat. Má docela pěknou prdelku.
  • Ja tiez a strasne *14* *14* *14*
  • Miluju Emmu *14* *14* *14*
  • Emmo jsi nej-hezčí -holka *14* -lepší
  • má někdo fotky emm?pošlete pls *15*
  • zdá se mi že ne *1* *1* *13*
  • em

Emma je super a mám ji fakt rád , je dobrá herečka a jako holka......hmm *1*
  • Emma moja

Emmo, ses bozi. Miluju te. kdo ma nejaky fotky, tak at mi je so nejdriv posle(dik).
  • Emma je bozi

zdar lidi. muzete mi poslat nejaky fotky a vide Emmy jestli mate? moc dik. je uplne bozi. a kdo rika ze ne tak at mi napise, sejdeme se a nakopu mu pr... *14* *14* *14* *14*
  • Emma je kus

Hrozne se me libi. Myslim si ze je bozi. Jestli nekdo vi jestli k nam nekdy neprijede, tak at mi da vedet. *14*
  • zato moje je to nocní můra
  • emma

Je vážně talentovaná herečka mám ji hrozně ráda a je to můj idol. Na to, že neměla před natáčením prvího dílu neměla žádné herecké zkušenosti je super a myslím,že co se týče hereccví se hodně vypracovala k lepšímu. Je super!!!!!!!!! *14* *15*
  • Emma je nej!!!!!

Emma je prostě...rpostě to se ani nazvat nedá je nej nje nej nej a kdo prosti ní neco má tak at se de vycpat!!!!!! Je to můj Idol!!!!!! je krásná a talentovaná!!!!!!!!!! jsem do ní bláázííínek!!!!! jestli ty taky napiš mi na e-mail!! *4* *4* *4* *4*
  • Emma je nejlepší herečka a osobně jí mám velmi ráda.Je můj herecký idol. *1* *3* *4*
  • ema watson

le velmi pekná a sexi *14* *14* *14*
  • Dotaz.jak se sem vkládaj nové fotky?sem zaregistrovaná i přihlášená a nové fotky mi jdou přidávát jen k osobnosti,která tam ještě žádný nemá...prosím poradte...
  • Hermiono mám tě ráda

Ahojky Emma Watson je moje nej herečka strašně jsem si jí zamilovala už od prvního dílu Harryho mamka říká že jsme si s Emmou hodně podobní v očích jsme si upně stejní Emma Watson je prostě skvělá obě máme rádi Hagrida a jsme narozeni vestejným roce 1990 *4* *3* *3* *14* *14* *4*
  • hi lidi...můžete mi prosím poslat foto a videa emmy?nechci žádný erotický...jen normální a žádný fotomontáže *16* .díky
  • vjeřte

*14* Emma je rozvinutý týnejžr od prvního dílu se strašně změnila a stala se zní krásná mladá holka a já vjeřím že bude mít uspjech a že ještě skrásní *14* *14* Tato internetová adresa je bezva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit