Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeremi suhlasim s tebou nahe fotky nikde nenajdete pretoze ziadne nenafotila.
  • pravda

Ti co říkaj že obrázky nahý Emmi nenejdete,to bude asi normální inteligentní člověk.A ti co pořád chtěj obr.nahý Emmi jsou opravdu trapný.Jak už to tady někdo říkal Emma je slušná a chytrá holka.
  • hmm

kapik: hmm tak bych nerek ze to je ona ona ma totiz podepsanou smlouvu na celiho HP lol:D
  • tož napiš její e-mail
  • ale tak nak ruzne...rikam ze ne moc pac me taky nakou dobu trva sestavit obtiznejsi anglickou vetu:Dale zeptal sem se ji jestli bude hrat i ve zbyvajicich 3 dilech harryho pottera ale rekla ze nevi
  • Kacik a o com ste spolu hovorili?
    no tak sem ji zkusil napsat a vypada to ze to je ona...sice sme spolu nak moc dlouho nebavili za chvili mi totiz rekla ze musi jit ale vypada to ze je to opravdu ona:)
  • Sory my new e-mail is radcliffe6@seznam.cz
  • My new e-mail is radlife6@seznam.cz
  • Love Emma Watson and me nominative is Daniel Radliffe.I have her photo which on internet unhired.My new E-mail is radliffe@seznam.cz
  • Love Emma Watson and me nominative is Daniel Radcliffe.I have and their photos which on internet unhired.
  • Love Emma Watson and me nominative is Daniel Radliffe. *14*
  • tak daj

Nabidka: Tak co ho nedas? *5*
  • nabídka

Hele lidi, kdyby ste chtěli jejich společnej e-mail, tak ho mám *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • prosba

nemá někdo jěště nějaké fotky emmy watson než je http://vrc.wz.cz/emma.JPG *1* *4* *5* *14* *14* *14* *5* *5* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *5* *5* *5*
  • kecky

hele ty co tam pišou že mají její číslo a email a tak dál to bych ráda viděla ale nepište to sem sou to kraviny a když to teda máte proč to sem nenapíšete?Co? Já vim proč protože to nemáte tak si nechte ty blbý keci laskavě jo a něco k ní je fakt super a hraje taky goody a ještě víc se mi líbí Dany a Rupy ale jí taky zbožnuju fakt moc to je asi tak vše co sem vám chtěla říct tak se mějte hezky a už sem nepište takový kraviny a když už tak to sem napište tak pápá Žužlík *3* *13* *4* *14* *13* *16* *15* *5*
  • Ona je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • loves Emma Watson. *14* *14*
  • Láska

Jsem vojta a prohlašuji že Emma je nejhezčí holka na světě.
  • to kajik

mily kajiku,me to prijde divny.nerikam ze kdyby jen na techto strankach psali datum 15.4.1990 ale kdyz to pisi vsude na strankach o ni tak uz to divny je nemyslis?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit