-
Je fakt pěkná a hrát umí dost dobře. *14*
-
v ty fotogalerii je skoro vsechno fotomontaz a ta holka ve spodnim pradle tak to nebyla vona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *10* *10* *10*
-
a mohli byste dat emme,danielovi i rupertovi nejaky aktualnejsi fotky kdyby se o tom dozvedeli asi by jim nebylo prijemne ze sou tady jak mali mimina.
-
mily kapiku,na tom podle me neni nic divneho protoze na techto strankach clovek nikdy nevi jestli je to pravda u clenu skupiny black eyed peas ani nenapsali ze je tam i fergie i kdyz tam je uz aspon 3 roky takze se tyto stranky asi moc neobnovuji
-
RE:ICQ
tak sem si zkusil ulozit do ICQ jeji nize uvedene cislo a neco se mi nezda.Tady na tehle strance a na internetu vubec udavaj jeji datum narozeni 15.04.1990 a na ICQ ve svych informacich ma 21.5.1991 coz mi prijde trochu divny -
prosba
posli mi to ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkk -
chtel by jsi vedet? http://vcr.wz.cz/emma.JPG
-
Ludia co je s vami snad neverite tim co hovoria ze maju Emmine tel.cislo alebo jej osobny mail a ze sa snou osobne poznaju to by som chcel vydiet.
-
kluk: tak delej no, posilej.
-
Jako fotky,nebo co?Vždyť je toho o ní všude tolik:)
-
pokec66: tak ale musis chvilku hledat ja ji nasel
-
Jo možná tak do studia,ale já mysle domů,so Oxfordu.Vjednom rozhovoru řekla že jí tu adresu zjistili,ale nikde jsem ji nenašel.
-
pokec66: ta se da sehnat vsude na netu vole
-
Proc vsichni tak lzete?Kdo ma jeji adresu,tak at ji tady ukaze a potom mu budu verit!!!
-
Tak posílej a schválně jestli mluvíš pravdu. Jak víš že z něj odepisuje ona?
-
spatna a dobra
Pavlinka: ja stebou absolutne souhlasim ono i kdyby se s ni nekdo znal tak s nim chodit nebude s nikym jinym nez od nich z anglie chodit nebude ale mam dobrou ale i spatnou spravu nejdriv dobra mam e-mail ze kteriho odepisuje ona a ne nejakej ten ja nevym kdo to jinak odepisuje hmm myslim nejakej mluvci a ted ta sspatna: nereknu vam ho:) stejne na co by vam byl kdo ho chce tak at sem napise ale dam ho jen 1. trem a z podminkou ze ho nikam nenapisou -
tak teď sem dokoukal Pottera 3 na HBO. Všechny vás zdravím Matěj. Příště vám pošlu její adresu(mám ten papír někde zašantročenej).
-
takze sho porad jeste nenasel?
-
Hele číslo na emmu nebo ňákej kontakt na ni seženeš celkem lehce, ale je v tom jeden háček nikdy nenajdeš její osobní číslo a proto máš hodně malou šanci že si s ní popovídáš. Jinak určitě se dá sehnat i její osob. číslo, protože v různejch rozhovorech popisuje jak jí volá kde kdo. Já už jsem skoro ztratil naději že ho kdy najdu, hledal sem ho opravdu dlouho a to nemluvim o hodinách ale o dnech. Jinak si myslim že i kdyby byl někdo do em zabouchlej tak je to jeho věc, a já osobně bych se za to nestyděl.
-
Emma a vy.
Vy všichni kdo tu píšete a říkáte že máte její číslo tak ste do ní srašně zabouchli a zavidíte ji! Když sem viděla 1 díl tak se mi strašně zalíbil a chtěla sem si ho koupit 2 3 i 4 jso prostě su per a Emma by se nezabývala nějakýma klukama u kterých by věděla že to je jen tak na frajeřinu.Takže když sem viděla 4 tak sem volala strejdovi do Anglie aby mi zařídil letenku konala se tam totiž no však vy víte podpisy a tak mám podpisy od všech a ješte i od jiných když sem viděla Emmu tak sem ji dala deníček a ona se mi podepsala všich ni vypadali tak nějak spokojeně a vůbec se nepřetvařovali.Mějte se fajn a všichni sou prostě super!